Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Fantastisk U14 pige sæson sluttede med guld

Tom Kristensen, udgivet d. 7. april, 2015

Ny turneringssejr til U14 pigerne

U14 pigerne strøg helt til tops ved Rødspættecup i Frederikshavn i påsken. 9 sejr på stribe over hold fra Tyskland, Sverige, Norge sluttede med en sikker finalesejr over Rødekro, og gav pigerne endnu en flot turneringssejr. Sejren blev dermed afslutningen på en fantastisk sæson for holdet. Det hele startede tilbage i august hvor det blev til en 2. plads i HEI-Elitecup, efter undervejs at have besejret storfavoritterne fra TIK Tåstrup. Den første varsel på en stor sæson var i vente. Pigerne var forhåndskvalificeret til 1. division, en seedning de flot levede op til med sejr i 9 ud af 10 kampe gennem efteråret, og med en 1. plads til følge. I julen deltog holdet i en stærk besat julecup i Bjerringbro. En turnering som blev vundet sikkert efter 7 sejre på stribe. Med 1. pladsen i 1 division inden jul, var holdet klar til 1. division A efter jul. 10 kampe uden nederlag, og en afstand på 8 point ned til nr. 2 må ligeledes siges at være imponerende, og gav pigerne en plads til JM hvor de 4 bedste jyske hold deltog. Her led holdet desværre et at de få nederlag i sæsonen og fik dermed ikke en af de to jyske DM billetter. Pigerne var derfor opsatte på at få en god afslutning på sæsonen ved Rødspættecup. Det lykkedes til fulde.

Stort tillykke til pigerne med en fremragende sæson, og kæmpe tillykke til cheftræner Molle og assistent Mette Lassen. Det bedste U14 pigehold i Skanderborg gennem flere sæsoner går nu på velfortjent ferie indtil den nye sæson starter op om blot få uger.

DSC08508

Bagerst fra venstre: Anna Kristensen, Emma Thatt, Stine Jørgensen, Caroline Callesøe, Stinna Benfeldt, Molle.

Forest fra venstre: Mathilde Eriksen, Sarah Kaiser, Sofia Børglum, Sarah Jørgensen, Josefine Thorsted, Marie Andersen.

 

Website Security Test