Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

De grønne hold har stor succes ved påskecup

Tom Kristensen, udgivet d. 4. april, 2015

Endnu ingen nederlag til Skanderborg ved påskecup

Mens vi i Skanderborg venter på det store ligabrag mod Randers på mandag deltager en lang række af klubbens ungdomshold i de traditionsrige påsketurneringer.

I Støvring har Skanderborg 4 hold med til Puma cup, og alle 4 hold er ubesejret, og klar til A-finalerne i morgen søndag i Arena Himmerland  U10 drenge starter den grønne finaledag kl. 9.15 mod Vivild, U12 piger spiller mod Støvring kl. 10.00, U12 drenge 2 spiller mod Støvring kl. 10.45 og  U16 pigerne slutter finaledagen mod Vivild kl. 13.00.

Lidt længere mod nord i Frederikshavn deltager både U14 piger og drenge i den international besatte turnering Rødspættecup. Pigerne har vundet de 4 første kampe sikkert med en samlet målscore på 99-15 og er klar til 1/16 finale i morgen kl. 09.05 mod Staal Jørpeland fra Norge. Drengene har ligeledes vundet deres første 4 kampe, med en samlet målscorer på 75-46, og er klar til 1/8 finale mod Esbjergs 1 div hold, som holdet har mødt tre gange tidligere i sæsonen, alle gange i meget tætte kampe.

Vi håber alle grønne hold kan fortsætte den flotte linje og få nogle titler med hjem til Skanderborg.

paaskekylling

 

 

 

Website Security Test