Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Corneliussen: Stolt og ydmyg

Webredaktør, udgivet d. 19. april, 2015

25 årige højre back Jonas Corneliussen skifter den blå Odder trøje ud med den grønne i Skanderborg til den kommende sæson.

 Jeg er stolt og ydmyg over at tage “det næste skridt” i min udvikling som håndboldspiller i Skanderborg Håndbold. Jeg er sikker på at jeg er havnet i de helt rigtige hænder både hvad angår trænerteamet, holdet og klubbens ledelse. Og jeg Må bare sige at jeg glæder mig helt vildt!

 Jeg har været glad for min sæson i Odder og at klubben der gav mig muligheden for, langt om længe at tage “springet” til et højere niveau. Jeg har haft en masse gode holdkammerater, en dygtig træner og en ledelse der respekterede mig som spiller, også da det gjaldt mit ønske om at skifte til Skanderborg håndbold da det blev aktuelt.

 Mit mål er at blive en bedre håndboldspiller, for jeg har stadig mange ting jeg skal forbedre. For at det skal lykkes skal fællesskabet selvfølgeligt også fungere og jeg glæder mig til at lære holdet og trænerteamet bedre at kende. Jeg har hørt at der er et rigtigt godt miljø både træningsmæssigt men også socialt i klubben, så jeg er sikker på at jeg hurtigt falder til blandt mine nye holdkammerater.

Taske 1982 Der er mange ting jeg skal forbedre, og specielt forsvarsspillet og på det fysiske område har jeg nogle mangler. Jeg skal have stor fokus på at forbedre min fysik, for det er et af de områder jeg ikke har arbejdet nok med hidtil i min karriere. Det er jeg sikker på at Skanderborg kan hjælpe mig med fremadrettet, for jeg kan fornemme at det er et meget stort tema i klubben.  Jeg slap vist lidt for nemt igennem ungdomsårene på det fysiske område, og det har nok været en af konsekvenserne ved at jeg valgte at blive i en lille klub hele min ungdomskarriere.

 Jeg er stolt og ydmyg over min nye opgave i Skanderborg, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet.

Website Security Test