Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Amalie Wichmann til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 24. april, 2015

Ny forstærkning til Skanderborgs bagkæde

Skanderborg Håndbolds 1. divisionsdamer får til den kommende sæson 15/16 tilført endnu en markant forstærkning. Den 20-årige Amalie Wichmann er klar til at trække i den grønne trøje og vil med sikkerhed blive et godt aktiv for klubben.

“Amalie er en spændende bagspillertype, som besidder et utal af skudvarianter, god i sit duelspil, og har desuden et rigtigt godt blik for sine medspillere. Efter en rygoperation går Amalie nu forhåbentlig lysere tider i møde, og vi glæder os til at være en del af Amalies proces på vej tilbage til håndboldligaen,” siger træner Mikkel Voigt Frederiksen.

Han uddyber: “Vi er glade og stolte over, at Skanderborg Håndbold – i kraft af vores set-up og træningsmiljø – kan tiltrække så spændende spillere.”

Hovedpersonen siger selv følgende om skiftet til Skanderborg: “Jeg ser Skanderborg Håndbold som det perfekte match for mig i forhold til, på et tidspunkt, at komme tilbage og spille håndbold på liganiveau. 

Opsætningen omkring den fysiske del virker helt vildt professionel, og det har jeg virkelig brug for. Derudover bliver det et spændende ungt hold, der har ambitioner om at spille i den bedste halvdel af 1. division.

Jeg håber på at kunne tilkæmpe mig en masse spilletid og at få en central rolle, og dermed komme tilbage i topform. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage på håndboldbanen og til at spille i den grønne Skanderborg-trøje.

Tidligere har Amalie spillet i håndboldligaen for Nykøbing Falster Håndboldklub, hvor hun kom til efter en flot ungdomstid i Rødovre HK, ligesom hun har været en fast bestanddel af årgang 94-95 landsholdet med bl.a. EM sølv på CV’et.

 

Website Security Test