Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Amalie Wichmann til Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 24. april, 2015

Ny forstærkning til Skanderborgs bagkæde

Skanderborg Håndbolds 1. divisionsdamer får til den kommende sæson 15/16 tilført endnu en markant forstærkning. Den 20-årige Amalie Wichmann er klar til at trække i den grønne trøje og vil med sikkerhed blive et godt aktiv for klubben.

“Amalie er en spændende bagspillertype, som besidder et utal af skudvarianter, god i sit duelspil, og har desuden et rigtigt godt blik for sine medspillere. Efter en rygoperation går Amalie nu forhåbentlig lysere tider i møde, og vi glæder os til at være en del af Amalies proces på vej tilbage til håndboldligaen,” siger træner Mikkel Voigt Frederiksen.

Han uddyber: “Vi er glade og stolte over, at Skanderborg Håndbold – i kraft af vores set-up og træningsmiljø – kan tiltrække så spændende spillere.”

Hovedpersonen siger selv følgende om skiftet til Skanderborg: “Jeg ser Skanderborg Håndbold som det perfekte match for mig i forhold til, på et tidspunkt, at komme tilbage og spille håndbold på liganiveau. Amalie Wichmann 1. div. damer 15-16

Opsætningen omkring den fysiske del virker helt vildt professionel, og det har jeg virkelig brug for. Derudover bliver det et spændende ungt hold, der har ambitioner om at spille i den bedste halvdel af 1. division.

Jeg håber på at kunne tilkæmpe mig en masse spilletid og at få en central rolle, og dermed komme tilbage i topform. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage på håndboldbanen og til at spille i den grønne Skanderborg-trøje.

Tidligere har Amalie spillet i håndboldligaen for Nykøbing Falster Håndboldklub, hvor hun kom til efter en flot ungdomstid i Rødovre HK, ligesom hun har været en fast bestanddel af årgang 94-95 landsholdet med bl.a. EM sølv på CV’et.

 

Website Security Test