Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 division herre sikret ny sæson

Webredaktør, udgivet d. 18. april, 2015

Årets sidste hjemmekamp i Cigaræsken gjaldt overlevelse for 2. divisions herre holdet. Det var den sidste og afgørende kvalifikationskamp mod Faaborg, hvor Faaborg vandt det første opgør på Fyn med 29-27. Det var således et krav at Skanderborg skulle vinde med 3 mål for at være sikret en ny sæson i 2. division.

karsten nielsen TGMKampen startede helt lige, dog hele tiden med Skanderborg en anelse i front med 1-2 mål. Efter 20 minutter var stillingen igen lige ved 10-10 og et målmands bytte sendte Karsten Nielsen på banen. Det skulle vise sig at være en god udskiftning, for omgående kom redningerne der fik skabt lidt luft til gæsterne. Pausestilligen var 16-13 til Skanderborg, lige præcist nok til en samlet sejr.

Efter pausen fortsatte Skanderborg det gode spil og kom hurtigt foran med 5 mål på 18-13, men så gik der lidt koks i maskineriet for hjemmeholdet. Gæsterne reducerede til 21-18 og Skanderborg indkasserede 2 udvisninger indenfor få sekunder. Hjemmeholdet kæmpede dog flot 4 mod 6 og da vi igen var fuldtallige, trak vi stille og roligt fra gæsterne igen.

Føringen blev udbygget stille og roligt, og de sidste 4-5 minutter var der ingen tvivl om udfaldet af kampen. Slutstillingen blev 34-26 og jublen kunne bryde løs blandt de glade grønne Gunslingers.

Stort tillykke til hele holdet og træner Jesper Fredin. Det har været en meget svær sæson at være 2. hold til The Green Gunmen, med et helt vildt antal skader gennem hele sæsonen. Dejligt for talentudviklingen i Skanderborg, at vi også næste år har et 2. divisionshold.

2 division herre 2015

Website Security Test