Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne vinder elitecuppen

Tom Kristensen, udgivet d. 14. marts, 2015

U16 Piger elitecupfinale

Aalborg Ungdomshåndbold – Skanderborg Håndbold 27-32 (14-18)

Det blev til en relativ sikker sejr til U16 pigerne i årets elitecupfinale. Fra kampens start var Skanderborg i front, og førte gennem hele første halvleg med en 3-4 mål. Efter pausen kom Aalborg en enkelt gang tæt på, men ellers holdt pigerne en sikker afstand til holdet fra det nordlige Jylland. Skanderborg kom gennem hele kampen frem til mange fornuftige afslutninger der blev udnyttet uden den store fejlprocent. Forsvaret stod efter en stærk start derimod ikke på det niveau som man kunne forvente, det skal gerne forbedres inden de afgørende kampe i ligaen.

Træner Peter Fynsk ”Altid dejligt at vinde finaler. Vi fik den sejr vi meget gerne ville have, og spiller en godkendt kamp. Vi formår at holde den nødvendige afstand til Aalborg gennem hele kampen. Godt at se Michelle Sally i dag spille en rigtig god kamp for os. Vi glæder os over sejren i dag, og ser så frem mod den svære udekamp søndag. En kamp vi meget gerne vil vinde”

Skanderborg var uden en skadet Mathilde Schou, mens Kristina Jørgensen fik en fridag, da hun i går havde været i kamp for U18 pigerne.  Allerede søndag skal pigerne i kamp igen. Randers venter ude i en af sæsonens sværeste kampe.

Målscorer for Skanderborg : Michelle Sally 7, Sarah Stougaard 7, Nicoline Olsen 6, Caroline Svarre 5, Stine Kristensen 4, Annika Enevoldsen 2, Natascha Kejser 1

IMG_1754

 

Website Security Test