Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne vandt i Skansen

Tom Kristensen, udgivet d. 1. marts, 2015

U-14 Pige 1. division A:
Dybbøl I&UF – Skanderborg Håndbold 16-26 (8-12)

I de to seneste kampe er Skanderborg-pigerne startet ud i et forrygende tempo, og det var også hvad det tilrejsende publikum forventede denne søndag eftermiddag i Skansen i Sønderborg. Men det blev en langsom starter, hvor Skanderborg de første 10 minutter af kampen hele tiden hang bagefter med et mål.

Da pigerne fra Skanderborg først kom i gang, viste de fine takter med flotte indspil til stregen, gennembrud og hurtige opløb samt godt målmandsspil, og de kunne gå til pause med en føring på 12-8.

I anden halvleg lagde Skanderborg for alvor fra land, og Stinna omsatte de flotte indspil til stregen til mål, ligesom resten af holdet bød godt ind med frispilninger og scoringer. Og endnu engang viste Skanderborg sin flotte bredde med scoringer fra alle markspillere.

Som træner Morten ’Molle’ Christensen sagde efter kampen: ”Vi tog lidt for let på kampen i første halvleg, men var til gengæld fokuserede i 2. halvleg og de to point luner godt på kontoen. Og det jeg er allermest glad for, at vi igen beviser, at vi har en god bredde på holdet.”

Næsten kamp er i Skjern Kulturcenter på fredag. Kommer der igen point på kontoen i denne kamp, er Skanderborg-pigerne sikret en plads til Jysk Mesterskab.

Målscorere: Emma Sophie Thatt 7, Stinna Benfeldt 6, Josefine Thorsted 3, Sarah Kaiser 3, Sarah Jørgensen 2, Stine Jørgensen 2, Marie Baungaard Andersen 1, Matilde Birksø Eriksen 1 og Caroline Callesøe 1.

Redningsprocent Anna Kristensen: 50%

U14 piger 2014 -15

Website Security Test