Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne sluttede med ny sejr

Tom Kristensen, udgivet d. 23. marts, 2015

U-14 Pige 1. division A:
Skanderborg Håndbold – Rødekro IF 23-15 (13-7)

Det var et sygdomsramt Skanderborg hold, der stillede op til sidste kamp i turneringen – en kamp, der var uden betydning for Skanderborg men som til gengæld betød alt for Rødekro, som med blot 1 point kunne sikre sig en plads til Jydsk Mesterskab.

Disse to forhold gjorde sig dog ikke gældende i kampen, hvor Skanderborg i sædvanlig hjemmebane-stil lagde ud i højt tempo, med et velfungerende forsvar og et godt pres over hele banen, og pigerne kunne gå til pause med en føring på 6 mål.

Det så ud til at Rødekro-pigerne havde fået en opsang i pausen, for de startede 2. halvleg noget bedre ud, men aldrig noget der på nogen måde truede Skanderborgs komfortable føring, så Rødekro måtte vende næsen sydpå med et rigtigt ærgerligt nederlag for dem, mens Skanderborg endnu engang viste den styrke og bredde de besidder.

”Vores nye midterblok fungerede rigtig godt, og endnu engang glæder det mig, at alle spillere byder ind, og selv en influenzaramt målmand præsterer langt over det forventelige”, sagde en super tilfreds træner Morten ”Molle” Christensen efter kampen.

Målscorere: Josefine Thorsted 9, Stinna Benfeldt 7, Stine Jørgensen 3, Sarah Kaiser 2 og Sarah Jørgensen 2

Redningsprocent Anna Kristensen: 55%

U14 piger 2014 -15

Website Security Test