Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U12 drenge vinder Kreds Cup

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. marts, 2015

U-12 drenge vinder af Kreds Cup i kreds 4,5,6

U-12 drenge spillede lørdag eftermiddag finale i kreds Cuppen i Viby Hallen mod Brabrand. Drengene var klar fra start og spillede sig hurtigt foran og kunne gå til pause med plus 8. Der kom aldrig spænding tilbage i kampen og Skanderborg holdet leverede en solid indsats med masser af fine detaljer. Drengene kunne stille og roligt spille en sejren hjem på 25-14. Tak til holdets forældre for super opbakning.
Søndag gjalt det så udebane kamp i AA række. Her bød ØBG Silkeborg velkommen med brag i hallen dag. Det blev en noget blandet kamp for Skanderborg drengene, hvor ØBG drengene var velspillende og Skanderborg holdet ikke helt kunne få tingene til at spille. Skanderborg drengene træk fra efter 10 min og var foran med 5 mål ved halvleg. Efter et par udvisninger kom ØBG tætter på i kampens sidste 10 minutter. Skanderborg drengene vist dog at på en dag hvor spillet ikke var velfungerende, at de kunne kæmpe sig til en sejr og vinder kampen med 23-19

U12 drenge vandt kredscup

Website Security Test