Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

TV2 Sport vælger cigaræsken

Webredaktør, udgivet d. 16. marts, 2015

På onsdag har TV2 Sport valgt at bruge Skanderborg – Århus som hovedkampen til den unikke dækning af sidste spillerunde. Der er reportere og filmhold ude til alle kampe på onsdag, hvor der kommer nyt fra alle 7 haller.

Hovedkampen bliver som sagt Skanderborg – Århus og Stine Bjerre Jørgensen og Lars Christiansen bliver værter i studiet i Cigaræsken. Thomas Kristensen og Bent Nygaard kommentere kampen fra kvægtorvet i Odense.

Der bliver helt sikkert masser af liv og glade dage i grundspillets sidste runde, og ikke mindst i Morten Børup Hallen. Der kommer masser af Århus tilskuere, så lad os lige få gjort stemmerne klar til at overdøve de mandarinfarvede Århus drenge.

Billetsalget åbner kl. 18.00 – Kampstart 19.30.

 

Website Security Test