Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

TV2 Sport drama i æsken på onsdag

Webredaktør, udgivet d. 14. marts, 2015

Håndbold 070315-01Med BSV sejr idag i NRGI Arena over Århus Håndbold, er der lagt op til det helt store drama på onsdag når sidste spillerunde løber af staben.

Hele 4 hold kæmper om den sidste slutspilsplads, som både Århus, Mors-Thy, Sønderjyske og Ribe-Esbjerg kan nå. 3 af de 4 hold har meget tidlig sommerferie allerede onsdag aften, mens onsdagens vinder kan se frem til yderligere minimum 6 slutspilskampe.

TV2 Sport har valgt at lave en helt unik dækning af sidste spillerunde, hvor de vil være tilstede til alle kampene med live dækning. Hvilken kamp der vælges som hovedkamp afgøres først mandag. Cigaræsken lægger gulv til den kamp der i første omgang kan afgøre det hele. Århus kan med en sejr i lokalopgøret mod Skanderborg sikre sig den sidste plads i slutspillet. Ender kampen i Skanderborg derimod uafgjort eller med en hjemmesejr, så står de 3 øvrige klubber på spring som sultne løver for at snuppe den sidste plads fra Århus.

Kirsten Bjernemose 070315-01Det ligger fast at TV2 Sport kommer og sender fra Morten Børup Hallen, men om det bliver som hoved eller bi-kamp vides som sagt ikke endnu.

Der skete også ting og sager i dagens 1. divisionskampe, da Skive og TM Tønder lidt overraskende byttede plads i tabellen. TM Tønder spillede kun uafgjort i Ajax, og da Skive samtidigt vandt deres kamp, overhalene Skive lige præcist ECCO drengene fra Tønder, og kan nu sikre sig kvalifikationskampene med en sejr i deres sidste kamp på hjemmebane mod allerede nedrykningsdømte Rækker Mølle.

Status for Skanderborg er derfor således:

Henter vi et point ind på Lemvig i sidste spillerunde på onsdag, så møder vi nummer 3, som nu er Skive. Det kan stadig blive TM Tønder, som dog skal hente et point på Skive i lørdagens sidste runde i 1. division. Lemvig møder på onsdag Skjern Håndbold på hjemmebane.

Henter vi ikke et point på Lemvig, skal vi møde amatørklubben Randers HH.

Skanderborg – Århus – på onsdag – kl. 19,30 – kom i god tid, der bliver tryk på Cigaren.

Se det komplicerede puslespil her:

Udklip 26 runde

 

Website Security Test