Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tabte til bundholdet

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. marts, 2015

U14 drenge 1. division B Skanderborg – Vejle 19-20 (8-12)

Inden sidste kamp var U14 drengene sikker på deltagelse ved JM, dagens modstander fra Vejle var inden kampen placeret på sidstepladsen. Skanderborg drengene virkede fra kampens start ukoncentrerede og de unge Gunmen havde ikke fået indstillet sigtekornet, utroligt mange afslutninger blev sendt over målet. Forsvaret var mere hullet end normalt og Vejle var overraskende foran med 12-8 ved pausen. I korte glimt viste drengene gode løb og bevægelser for hinanden og lavede enkelte gode mål, for i angrebet efter igen at falde tilbage på enkeltmands præsentationer, det lykkes dog at skabe kontakt ved 17-17 men igen svigtede koncentrationen og Vejle kunne bringe sig foran 20-17, selv om Skanderborg havde det ene point inden for rækkevidde de sidste sekunder vandt Vejle kampen 20-19.

Næste weekends JM spilles i Lystrup på lørdag kræver en helt anden tilgang til opgaven, men heldigvis har drengene tidligere i sæsonen vist at de har et højere niveau, vi håber det kan findes på lørdag.

Dagens bedste Skanderborgspiller var Jacob Villemoes som forsøgte at udfordre på højre fløj.

Målscorere : Magnus Taulbjerg 5, Magnus Haubro 5, Thomas Munk 3, Jacob Villemoes 3, Jacob Nortvig 2, Jonathan Worsøe 1. Redninger Jonas Bang 13 ( 39 %)

U14 Drenge 1 div B 14/15

Website Security Test