Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 1. marts, 2015

U16 piger Liga Skanderborg Håndbold – Ikast 38-23 (19-13)

Det blev til storsejr til U16 pigerne i dagens hjemmekamp mod Ikast. Et godt spillende hjemmehold var foran fra start til slut. Fornuftigt angrebsspil, og til tider godt forsvarspil var med til at sikre en sikker 6 måls føring ved pausen. Efter pausen fik hjemmeholdet prøvet mange konstellationer af og med god succes. De formåede hele tiden at øge føringen, og det hele sluttede med en storsejr på 15 mål.

Træner Peter Fynsk om kampen. “Vi spiller en godkendt kamp i dag med gode præstationer over hele linjen. Dejligt med en sikker sejr, og få prøvet en del ting af. Vigtigt vi får de to point sikkert på kontoen inden de to svære udekampe mod FCM og Randers. Alle spillere byder ind i dagens kamp, og især Nicoline Olsen spiller en god kamp.”

Pigerne har kampfri indtil onsdag den 11 marts hvor de møder FCM på udebane.

Målscorer for Skanderborg : Nicoline Olsen 9, Stine Kristensen 9, Sarah Stougaard 8, Natascha Kejser 4, Mathilde Schou 3, Caroline Svarre 3, Michelle Sally 1, Kristina Jørgensen 1.

 

U16 piger

Website Security Test