Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til Skanderborg

Kirsten B Madsen, udgivet d. 8. marts, 2015

U16 drenge 1.division Skanderborg – Ikast 33-19 (11-11)

Da Skanderborg og Ikast mødtes i første kamp, var Ikast svimlende tæt på at knække Skanderborg, da de i på kun 10 minutter indhentede en 8 måls føring ved at dække offensivt. Ikast startede da også helt som ventet med offensivt forsvar i dagens kamp, og Skanderborg så et kort øjeblik ud til at være på hælene, da de kom bagud 0-2 på blot halvandet minut.

Sygdom i truppen betød nytænkning i holdopstillingen, men de hårdt prøvede grønne drenge tog udfordringen med ophøjet ro, og fandt stille og roligt frem til de rigtige løsninger på det aggressive forsvar. Efter knapt 9 minutter var Skanderborg foran 4-3, og Ikasts trænere beordrede forsvaret ned i flad formation. Hjemmeholdet spillede koncentreret og fastholdt føringen, på trods af et par trælse udvisninger og 2 straffekast til Ikast. Imod slutningen af første halvleg havde Ikast desværre held til at få indhentet Skanderborgs føring, og holdene gik til pause ved stillingen 11-11.

Ikast startede 2. halvleg som lyn og torden, og scorede prompte imod et træt Skanderborg forsvar. Heldigvis havde scoringen den effekt, at de grønne blev vækket noget så eftertrykkeligt – og siden så de sig ikke tilbage! Mål på mål blev sikkert sat ind bag en chanceløs Ikast målmand, og i den anden ende havde Mikkel Langerhuus solidt fat i Ikasts afslutninger, godt hjulpet af et benhårdt forsvar. Efter 12 minutter førte Skanderborg med 10 mål, og der skulle mere end god fantasi til at forestille sig, hvordan Ikast skulle løse udfordringen. Da målforskellen kom op på 13 mål sendte Ikast forsvaret frem igen i et sidste desperat forsøg på at knække de grønne drenge, der igen i dag spillede med kun 1 udskifter – venligt udlånt fra klubbens 2. hold. Det offensive forsvar havde heller ikke i andet forsøg held til at stoppe Skanderborgs angrebsmaskine, der med langskud, finter og assists i topklasse gjorde livet surt for Ikasts målmand. Kampen sluttede fortjent 33-19.

Holdet: Mads Grabe (7), Rasmus Kaalund (3), Jacob Jessen (10), Mathias Laursen (8), Lasse Aebeloe (3), Frederik Iversen (2), Frederik Aabo.

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (37%)

U16 Shea drenge 2014 - 2015

 

 

 

Website Security Test