Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr på trods

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. marts, 2015

U16 drenge 1. division

Skanderborg – Team Tvis Holstebro (35-26)

Man troede det ikke muligt, men Skanderborgs trup var yderligere reduceret til turneringens sidste kamp. Kun 5 mand fra førsteholdstruppen var klar til kamp, og der var derfor indhentet assistance fra andenholdet til sæsonens sidste kamp, der skulle afvikles på hjemmebane imod Team Tvis Holstebro.

Skanderborg kom lidt sløjt fra start og brændte alt for mange chancer i overivrige afslutninger. Heldigvis kom både afslutninger og forsvar på plads, da spillerne lige havde fundet hinanden i den nye konstellation. Tvis havde mere end svært ved at dække op for Skanderborgs angreb, hvilket betød hele 6 straffekast til Skanderborg – alene i første halvleg. Selvom det var småt med spillere fra førsteholdstruppen, blev der skiftet ud, så alle fik pauser og det lønnede sig! Stillingen ved pausen var 18-13.

I anden halvleg startede Tvis bedst, men de grønne bevarede roen og satte sig igen solidt på kampen – noget der tydeligvis frustrerede gæsternes trænere og spillere, der indledte flere diskussioner med dommerne, dog uden det store held. Desværre blev Skanderborg i anden halvleg ramt af endnu en skade, idet Mathias Laursen måtte udgå med en – frygter vi – alvorlig skade i venstre ben og hastede på skadestuen. Status er endnu ikke kendt, men vi håber det bedste! Skanderborg fortsatte heldigvis det gode spil og trak sig sejrrigt ud af kampen der sluttede 35-26. En flot indsats på trods af de hårde odds. Med blot 4 opretstående spillere tilbage i truppen er det vist godt, at sæsonen nu er slut!

Holdet: Mads Grabe (8), Mathias Laursen (10), Lasse Aebeloe (8), Magnus Rind Giversen (2), Alexander Meng (1), Mads Thomsen (4), Tobias Nærum, Jakob Pedersen (1), Mikkel Milling (1)

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (38 %) og Jon Christensen (55%)

U16 Shea drenge 2014 - 2015

 

Website Security Test