Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skjern – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 12. marts, 2015

Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 30-28 (15-13)

The Green Gunmen red mod sydvest og stillede til gunfight mod Skjern Håndbold torsdag aften. Opstillingen var igen uden 5 af de skarpeste gunslingers, og da modstanderne kun manglede Kasper Søndergaard på holdkortet, kunne opgaven godt se en smule vanskelig ud på forkant.

Tim Sørensen 070315-02Skanderborg kom dog godt ud af starthullerne og en veloplagt Tim Sørensen skød med skarpt fra start og kunne med de første 2 mål bringe de grønne foran 2-1 allerede efter 2 minutter. Skjern var dog rigtigt godt forberedte på vort 5:1 forsvar, og de første 10 minutter spillede de sig til den ene helt åbne målchance efter den anden, og efter 10 minutter var hjemmeholdet i front med 7-4. En indskiftning af en stærkt spillende Kasper Kisum gjorde at vi kom godt tilbage, og midtvejs i 1. halvleg var stillingen igen lige ved 8-8. Resten af halvlegen foregik meget i undertal men vores drenge fightede ufortrødent videre og trods talrige håbløst ensidige kendelser fik vi begrænset pausestillingen til 15-13 til hjemmeholdet.

Kampen foregik i en lidt mat stemning hvor man kunne høre en knappenål falde til jorden når Skanderborg var i boldbesiddelse, og selv fanklubben Skjern Ultras var blevet hjemme og lave lektier. Der skal åbenbart mere end besøg fra Skanderborg Håndbold til at begejstre i 6900 Skjern, hvor man jo er godt vant med stjernenavne.

DommereEfter pausen kom Skanderborg helt skidt ud. Der gik 6 minutter inden Andreas Væver lavede det første Skanderborg mål, og da havde hjemmeholdet med 3 mål bragt sig foran med 18-13, og så fornemmede man at den kamp godt kunne være lukket. Skanderborg kæmpede dog ufortrødent videre og efter 44 minutter kunne Tim Sørensen reducere til 22-20, og vi var med i kampen igen. Umiddelbart efter bragte en dobbelt udvisning til Lars Mousing og Kasper Foder udvisnings statistikken på 6-1 til Skanderborg, og her stod det vel efterhånden klart at med de ulige odds var det ikke muligt for Skanderborg at få point med hjem. Spillerne skal have ros for at holde hovederne kolde trods modgang, og med lidt mere skarphed i slutfasen kunne vi såmænd godt have bragt spænding ind i opgøret. Det hele endte med et nederlag på 30-28, som bragte Skjern i position til at kunne få point med i slutspillet, hvis de øvrige resultater flasker sig. Skanderborg ligger stadig 1 point efter Lemvig, og dermed stadig i position til at møde Randers HH i kvalifikationskampene.

Der restere nu kun en enkelt kamp i grundspillet, og det er lokalopgør af den fineste slags når Århus Håndbold gæster cigaræsken på onsdag kl. 19.30.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 5, Kasper Kisum 5, Tim Sørensen 4, Lars Mousing 4, Rasmus Kaagaard 4, Michael Pedersen 3, Johan Hansen 1, Mads Thomsen 1, Jeppe Krogh 1.

Målscorer Skjern Håndbold:

Bjarke Christensen 7,  Lasse Mikkelsen 6, Nikolaj Markussen 5, Morten Balling 5, Rene Rasmussen 2, Henrik Mølgaard 2, Frederik Børm 1, Thomas Klitgaard 1, Jesper Dahl 1.

Udvisninger: Skjern Håndbold 2, Skanderborg Håndbold 6.

Tilskuere: 1.725

Website Security Test