Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – TMS

Webredaktør, udgivet d. 8. marts, 2015

Skanderborg Håndbold – TMS Ringsted 26-22 (16-11)

Forløsning

Årets vigtigste kamp blev vundet, alle mand var klar fra start, og vi så os ikke tilbage (næsten ikke)…

En god start blev fulgt op af lidt sjusk, hvor vi selv lukkede TMS ind i kampen..Melanie Fuglsbjerg 14/15

Derefter satte vi os på resten og til pausen førte vi med 5. Og den føring blev udbygget med 3 ekstra mål, ca. midtvejs i 2.halvleg. TMS storsatsede naturligvis med et offensivt forsvar, hvilket kastede grus i Skanderborg-maskineriet.. en del grus, vel at mærke.. Men vi fik redet stormen af, og hev en sikker 4 målssejr hjem, hvilket betyder, at vi forlængede opholdet i 1.division med minimum 1 år, da TMS på 5. sidstepladsen ikke kan hente os længere.

En stor holdindsats, en kæmpe individuel præstation af Cecilie Vester i begge ender af banen, men generelt stemplede holdet ind, da vi havde mest brug for det. Vi har været enormt ramt på ressourcer, men alle har bare ydet noget ekstra og budt ind med ekstra kompetencer.Cecilie Vester 14/15

Nu glæder vi os til at spille en kamp lørdag i Roskilde, hvor vi ikke spiller for overlevelse, men hvor vi kan spille frit og give den max gas. Mere herom senere.

Målscorere for Skanderborg: Cecilie Buck Vester 7, Laura Damgaard Lund 6, Nicoline Berthelsen 4, Janne Henriksen 3, Emma Apel 2, Melanie Fuglsbjerg 2.

Kim Lerche

Website Security Test