Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – Mors-Thy

Webredaktør, udgivet d. 7. marts, 2015

Skanderborg Håndbold – Mors-Thy Håndbold 25-28 (12-13)

Det blev til et nederlag i årets næstsidste hjemmekamp mod Mors-Thy Håndbold, da Jan Paulsens tropper havde fundet frem til Morten Børup Vej lørdag eftermiddag.

Det blev på INGEN måder en hverken mindeværdig eller seværdig kamp denne gang. Gæsterne havde kun et formål, og det var at få kampen ned i et tempo hvor ethvert serie 4 hold, for kvinder, ville føle sig ovenpå. Det lykkedes desværre, og det blev en helt igennem dårlig oplevelse for de fremmødte tilskuere. Gæsternes langtrukne håndbold, blandet med et Skanderborg hold der ramte en dag hvor selv Jan Pytlick ville blevet frustreret over antallet af tekniske fejl, gav en håndboldkamp der ikke var herre ligaen værdig. Læg dertil et sæt dommere der ikke ønskede at blande sig i temposætningen, ja så fik man en kamp på et niveau som det vi desværre blev vidne til.

Gæsterne havde en teoretisk chance for at tilspille sig den yderste slutspilsplads, mens Skanderborg går og venter på de 2 kvalifikationskampe om 3 uger. Det faktum kan selvfølgeligt også have spillet ind, for der var sandt for dyden langt fra det niveau The Green Gunmen leverede sidste søndag mod Aalborg.

Lars Mousing 070315-03Skanderborg startede ellers kampen bedst og bragte sig hurtigt i front med 2 mål ved 3-1. Den føring holdt vi fast i frem til det 11. minut, hvor en dobbelt udvisning til Kasper Kisum og Kasper Foder Nielsen, betød 3 mål i træk for gæsterne. Resten af halvlegen forblev helt tæt og der stod 12-13 på måltavlen da en tiltrængt pause blev fløjtet.

Nicolej Krickau talte om spillernes frustration over det manglende tempo i kampen i pause interviewet, men det lignede ikke at den snak havde hjulpet, nærmest tværtimod.

Vi fik dog udlignet til 15-15 efter 34 minutter, men en ny udvisning til Mads Thomsen efter 7 minutter, kostede igen dyrt mod de kyniske og yderst effektive gæster. 5-6 gange i løbet af kampen scorede gæsterne i et tomt Skanderborg mål uden målmand i forbindelse med overtal, og undertals perioderne blev i dag kampafgørende. Efter endnu en udvisning til Tim Sørensen bragte Mors-Thy sig foran med hele 23-17, og kampen syntes afgjort.

Lars Mousing 070315-10Med 8 minutter tilbage var gæsterne stadig komfortabelt foran med 26-21, men med 3 grønne mål i træk blev der pludseligt en overraskende åbning for spænding i kampen igen. Med 3 minutter igen havde vi chancen for at reducere føringen til kun 1 mål, men den mulighed blev misbrugt med endnu en teknisk fejl. Mors-Thy gik bogstaveligt sejren hjem, og selv i kampens næstsidste angreb formåede Jac Karlsson & Co at bruge næsten halvandet minut på klokken. Taktikken var vellykket, kynisk og ekstremt kedelig, og desværre fik gæsterne både held og lov til at fuldføre missionen.

Kampens resultat betød at Mors-Thy fortsat har en teoretisk mulighed for 8. pladsen, men efter de øvrige resultater er der stadig 3 point op med kun 2 runder tilbage. For Skanderborgs vedkommende betød nederlagt ikke nogen ændring i tabellen, men trænerteamets plan om at hæve niveauet igennem de sidste grundspilskampe led til gengæld et knæk.

The Green Gunmen drager allerede på torsdag til Skjern til den næstsidste kamp, og her skal niveauet hæves betragteligt hvis ikke det skal give en lussing mod ligaens 3. største budget.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Lars Mousing 5, Christian Albertsen 5, Johan Hansen 4, Kasper Kisum 3, Andreas Væver 2, Rasmus Kaagaard 2, Michael Pedersen 2, Jeppe Krogh 1, Tim Sørensen 1.

Målscorer Mors-Thy Håndbold:

Jonas Porup 6, Gudmundur Arni Olafsson 6, Jac Karlsson 4, Jesper Meinby 4, Asbjørn Madsen 3, Rasmus Søby 2, Henrik Tilsted 2, Tobias Ellebæk 1.

Website Security Test