Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Roskilde – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 16. marts, 2015

Roskilde Håndbold – Skanderborg Håndbold 24-26 (10-14)

En god afslutning på en svær sæson.

Vi startede lidt mere end svagt, kastede bolden ud over sidelinjen og glemte at skyde på mål… Men så tog fanden løs, og pigerne ydede en heroisk indsats, attituderne blev vækket, og reelt set så vi os ikke tilbageresten af første halvleg, hvor specielt Monika Kongsgaard i målet viste sin klasse.

I 2.halvleg fik Roskilede fornyet luft, men det lykkedes os at ryste dem af os, og de to points blev proppet i bussen hjem til Skanderborg.Målmænd 1. div. damer

Det var en kamp imellem de to hold i rækken, som havde ladet færrest mål gå ind. Det lykkedes os at få styr på Roskildes dygtige keeperduo, og vi kan konstatere, at vores ligeså dygtige trio, Anja, Monika og Freja simpelthen vandt keeperduellen!

Og så var det også dejligt at se, at Nicoline Berthelsen igen fandt rytmen i angrebsspillet, et velfortjent comeback til Mette Lassen, og en glimrende kamp af Melanie Fuglsbjerg, som rigtig er blomstret igen efter et “fransk visit” til Horsens.Nicoline Berthelsen sæson14/15

 

 

 

Med sejren ender Skanderborg på 8.pladsen i sikker afstand fra både nedrykning og nedrykningskampe.

En sæson, hvor vi pga. skader og frafald har haft udfald, men hvor vi for alvor har fået kompetencerne i spil den sidste måned, hvor alle lige har ydet noget ekstraordinært, og mon ikke spillerne har fået noget ekstra erfaring med i rygsækken, som kan bruges fremadrettet?

Vi er i hvert fald glade for – og stolte over sæsonen.

Kim Lerche

Website Security Test