Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Randers – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 30. marts, 2015

Randers HH – Skanderborg Håndbold 26-28 (14-15)

Første kvalifikationskamp af 2, med Europa cup afgørelse, stod i en fyldt Arena Randers mandag aften. Det blev lige præcist så fyldt med nerve og hård fight som forventet, og den hårde fight var der langt mere af, end poleret håndboldspil. Det blev også lige så tæt som man kunne have forudset, hvis man da kom fra Skanderborg kanten.

Et fuldtalligt Randers hold mod et Skanderborg hold uden Christian Albertsen, Jonas Langerhuus og Rasmus Kaagaard, gav hinanden et brag af en håndbold fight, i en meget flot kulisse med knap 2500 tilskuere på lægterne. Så mange at det åbenbart kom bag på arrangørerne, så kampen måtte udsættes i 5 minutter, så alle kunne nå på plads inde kampstart.

Nicolej Krickau var på forhånd nervøs for at starten på kampen kunne volde problemer for Skanderborg, men det skulle nu ikke holde stik. Begge hold fulgtes pænt ad til 4-4 efter 5 minutter. Martin Risom var stærkt spillende i indledningen og lavede 3 af de 5 første Green Gunmen mål, og var medvirkende til at Skanderborg fik skabt en lille føring midtvejs i 1. halvleg. Stillingen 7-10 efter 16 minutter blev udvidet til 8-12 kun 2 minutter senere, men så gik Skanderborg i stå og Randers overtog momentum. En sand haglbyge af udvisninger regnede nu ned over opgøret og det udnyttede Randers bedst med hele 6 mål i træk, på kun 6 minutter, hvilket betød at det pludseligt var hjemmeholdet der førte 14-12. Skanderborg svarede dog godt igen og sluttede af med at vinde afslutningen 3-0 og dermed var status en pauseføring på 15-14 til Sherif Krickaus tropper.

Hjemmeholdets Jacob Lassen var kilde til evig uro i vores defensiv, der generelt spillede langt under vanligt niveau gennem hele kampen.

Arena RandersEfter pausen fortsatte de to hold med helt tætte stillinger, og efter 12 minutter var stillingen helt lige ved 19-19. Randers begyndte at lige et hold der kom til at mangle resurser i slutfasen, da det stort set var de samme spillere der trak læsset indtil da. 3 Skanderborg mål i træk gav en tro på at vi kunne ryste hjemmeholdet af i slutfasen, men en tåbelig dobbeltudvisning til Jeppe Krogh efter 46 minutter, fik sat en stopper for den mulighed. Randers formåede “kun” at vinde de 4 minutter i overtal med 4-3, men det kostede unødvendige kræfter og et brudt momentum for Skanderborg.

De sidste 6 minutter af opgøret blev målfattige med kun en enkelt scoring til hvert hold, og slutresultatet 28-26 til Skanderborg kan der vel ikke indvendes noget imod. Selvom det var en tæt affære, var Skanderborg konstant i føring hele 2. halvleg, bortset fra en enkelt stilling på 19-19.

Den tidligere SHEA målmand Kevin Fisker lavede et rigtigt fint indhop for Randers midt i kampen, men Skanderborg offensiven fik heldigvis hul på “Den lille gule flyver” da kampen skulle afgøres.

Andreas Væver 141114-09Bedst hos Skanderborg var Andreas Væver, der med 8 mål og masser af målgivende afleveringer blev topscorer for The Green Gunmen.

En sejr på udebane i den første kamp på 2 mål var en stor forløsning for spillere og trænere. Specielt efter Skives flotte 7 måls sejr over Lemvig i søndags, der gav Skanderborg en ekstra advarsel om ikke på nogen måder at undervurdere vores modstander.

En 2 måls sejr der dog ikke kan bruges til alverden i forhold til den afgørende kamp om 8 dage i Cigaræsken. 2 mål i håndbold er absolut ingenting, men det er betydningen af en Cigaræske fyldt med varme grønne vilde cigarer til gengæld. Kampen skal spilles fra 0-0 og vi skal kun fokusere på en enkelt ting. EN NY SEJR og dermed fornyet ligastatus. Længere er den ganske enkelt ikke !

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Andreas Væver 8, Kasper Kisum 5, Michael Pedersen 4, Martin Risom 4, Morten Kirk Olesen 3, Tim Sørensen 2, Lars Mousing 1, Johan Hansen 1.

Målscorer Randers HH:

Jacob Lassen 7, Kasper Bonnesen 5, Nikolaj Nielsen 4, Joachim Engaard 3, Kristian Ulriksen 2, Lars Skaarup 2, Robin Oldberg 2, Andreas Svoldgaard 1.

Tilskuere: 2.483 i Arena Randers

Website Security Test