Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat 3.div damer mod Århus Fremad

Webredaktør, udgivet d. 23. marts, 2015

Skanderborg Håndbold – Århus Fremad 24-19

“Huttelihut…!” lød det i 1992, da et sommerferieramt fodboldhold fra Danmark mirakuløst vandt EM. I samme størrelsesorden vandt Skanderborg Håndbolds stjerneparade af et 3. divisionshold i går topkampen med hvepsene fra Brønshøj – eller var det Fremad Amager/Aarhus? tilskuer fra Århus Fremad, 3.div. damerVi har skrevet det før og gør det med stor begejstring igen: de her piger er uden tvivl den mest utæmmede cirkushest, man finder i de danske håndboldhaller. De flere hundrede århusianske supportere klappede næsten lige så højt som Lasse og al støjen fra horn var medvirkende til at arenaen lugtede godt af savsmuld, mens de grønne piger i stilhed varmede op i den ældgamle gymnastiksal. Helt særligt var det dog, at træner, Peter Fynsk, var til stede under opvarmningen forud for søndagens håndboldkamp i Cigaræsken. Allerede da vidste pigerne at noget stort var under opsejling! Peter Fynsk

Forud for kampen stod det klart, at meget var på spil. Stillingen i tabellen lyver som bekendt aldrig og fortalte forud for kampen, at de to hold havde samme antal point med kun to kampe igen. Tydeligt var det samtidig at Århus Fremad havde store forhåbninger om en oprykning i Morten Børup hallen denne aften. Antallet af medbragte tilskuere og stort engagement vidnede om en klub, som gerne vil fremad. Liveopdateringer på Facebook, begivenheder, 10000000 fans og seje Brønshøj trøjer. Respekt for det!

Men i Morten Børup hallen får man ikke noget som helst foræret. Tværtimod. De mange tilskuere fik vækket de grønne spillere, som altid elsker en god fight. Og lad det være sagt med det samme, Karen “Muren” Mette rullede gardinet ned for de stakkels hvepse, som ellers fløj rundt på hele banen og forsøgte sig fra alle tænkelige vinkler. En klasse præstation mod et stærkt udehold, som oplevede de rutinerede piger fra Skanderborg, når de er værst. Alle grønne piger bidrog flot til dagens sejr og sportschefens brusebajere var velfortjente efter 60 godkendte minutter.

I blandt alle topholdene er melodien ens: “Vi vil ikke op i 2. division” og vi må erkende, at vi står med sorteper på hånden nu. Vi mangler at møde Hornslet i Cigaræsken, hvor vi har muligheden for at vinde 3. division med et hold, som er pløjet igennem Serie 1, Jyllandsserien og nu måske 3. division med topplacering 3 år i træk. Vi ses i Ligaen!

…og på søndag i Morten Børup hallen til årets sidste kamp i 3. division.

Website Security Test