Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Randers træner: Alt pres på Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 24. marts, 2015

Ole BitchDen tidligere liga spiller Ole Bitsch står nu i spidsen for Randers HH, hvor han er igang med sin 4. sæson. Han overtog holdet i 3. division og har imponeret ved at rykke holdet op 2 gange på 4 sæsoner.

Redaktionen mødte succestræneren efter lørdagens kamp hvor Randers HH spillede 26-26 mod Team Sydhavsøerne på hjemmebane. En kamp der ikke havde nogen betydning i tabellen, og hvor Randers da også så ud til at spare nogle af spillere frem mod kvalifikationskampene.

Ole Bitsch mener at alt presset er på Skanderborg forud for de 2 knald og fald kampe. Han mener sågar at vide at Skanderborg aktivt har sikret sig 13. pladsen og dermed retten til at møde Randers, istedet for Skive fH i kvalifikationskampene.

Hør med her….

Website Security Test