Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skjern Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 11. marts, 2015

Imorgen torsdag drager The Green Gunmen til det yderste vestjylland og møder Skjern Håndbold.

Nicolej Krickau GunmanBoxer Herre Ligaens 3. største budget står for tur, og det er det eneste hold vi ikke har besejret siden vi vendte tilbage til det fineste selskab i 2011. Værterne klarede sig med nød og næppe videre i lands”pokalen” tirsdag aften, med en 1 måls sejr i lokalopgøret mod TMT Tønder fra 1. division. Værterne ligger p.t. på en 5. plads og kæmper indædt for at indhente Team Tvis Holstebro på 4. pladsen, for dermed at få et enkelt point med over i slutspillet.

Skanderborg har kun et uafklaret spørgsmål i de sidste 2 grundspilskampe. Vi ligger p.t. nummer 13 og 1 point efter Lemvig. Forbliver vi under Lemvig og ender på 13. pladsen, så venter Randers HH i kvalifikationskampene, men skulle vi overhale Lemvig står vi til at skulle møde TMT Tønder eller Skive fH.

Randers HH spillere har ytret at de helst ser Skanderborg som modstander, men hvad siger Sheriff Krickau mon om den sag ?

Hør med her i dagens optakt til Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold. Kampstart torsdag kl. 19.00.

Website Security Test