Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt 1. div. damer – TMS Ringsted

Webredaktør, udgivet d. 5. marts, 2015

Skanderborg Håndbold – TMS Ringsted, lørdag 7. marts kl. 17.15 i MB-hallen

Årets vigtigste kamp. Så nemt kan det beskrives.1 div damer 14/15

Med en sejr på 3 mål vil Skanderborg kunne klare frisag for eventuelle nedrykningskampe. Og det går vi benhårdt efter. Men først og fremmest går vi efter de to points og at vise glæde, parathed og attitude i sæsonens sidste hjemmekamp (forhåbentligt).

Men TMS Ringsted er et godt hold. Med et godt kollektiv, enkelte profiler i Lea – og Tanja Laursen, og ellers god fart over feltet, så minder de i spillestil meget om os selv.Monica Kongsgaard, 1. div damer 14/15

Derfor venter der tilskuerne en kamp med fuld fart, to hold, som gerne vil undgå 5.sidstepladsen, da den KAN give nedrykningskampe, men også to hold, som spiller med høj risici, og dermed også en stor fejlprocent. Begge hold har været en del ustabile igennem hele sæsonen, så for os handler det om at være max forberedte og at holde fokus på kampens vigtighed, samtidig med, at vi skal ramme det rigtige spændingsniveau.

Kom og bak pigerne op. Vi har brug for alles hjælp, hvis denne sæson skal sikre, at vi også spiller 1.division næste sæson.

God kamp til tilskuere, TMS og dommere.

Kim Lerche

Entré: Der er gratis entré til denne kamp.

Lodtrækning: Der er lodtrækning i pausen om en lækker jakke fra Cero Etage, cero-etageså mød talstærkt op, og/eller forbliv i hallen efter herrernes kamp mod Mors Thy kl. 15.00

Website Security Test