Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt nederlag til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 15. marts, 2015

U16 pige Liga

Randers HK- Skanderborg Håndbold 18-17 (9-6)

Der bliver desværre spænding til allersidste spillerunde i U16 pige ligaen. Et point i dag til pigerne ville sende dem til DM. En scoring i sidste sekund til Randers ændrede dog på dette, og pigerne må nu vente på en afgørelse til den 29/3 hjemme mod Viborg. En sejr i dette opgør vil bringe pigerne til DM i Gudme. Tilbage til dagens kamp som efter en god Randers start lod de to hold følges ad til stillingen 6-6. Herefter kom Randers ind i en god periode hvor Skanderborg ikke fik scoret. Generelt for halvlegen var at udeholdet havde mere end svært ved at score. Man forsøgte et stort antal nye angrebsopstillinger, men uden den fornødne succes. Randers kunne derfor gå til pause foran med det målfattige cifre 9-6. Efter pausen øgede Randers føringen til 5 mål efter 40 min. Herefter vågnede udeholdet op og lagde stort pres på Randers. Dette resulterede i at de 5 mål hurtigt blev hentet, og med 6 min igen var holdene helt lige. Afgørelsen faldt også i absolut sidste sekund, på en scoring som vi vil tillade os at kald en smule tilfældig, og en anelse heldig. Et skidt nederlag hvor pigerne må sande at hvis man kun får scoret 6 mål i en halvleg i ligaen er det svært at vinde. Der er nu 14 dage til kampen mod Viborg, og teamet har nu god tid til at forberede sig på Viborg og på egne muligheder. Vi håber på maksimal opbakning i Morten Børup hallen.

Målscorer for Skanderborg : Kristina Jørgensen 7, Stine Kristensen 3, Sarah Stougaard 2, Nicoline Olsen 2, Natascha Kejser 1, Caroline Svarre 1 og Michelle Sally 1

U16 piger

Website Security Test