Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ny hjemmesejr til U14 drengene

Kirsten B Madsen, udgivet d. 15. marts, 2015

U14D 1. Div. B Skanderborg – Haderslev/Vojens 22-18 (13-7)

Fra start virkede Skanderborgs grønne drenge opsatte på at vise, at der ikke skulle deles point denne gang med Haderslev/Vojens.

Forsvarsspillet hang rigtig godt samme, contra fasen fungerede og holdet spillede sig frem til de bedste chancer gang på gang.

Igen må fremhæves en flot præstation i målet af Jonas Bang, som sammen med forsvaret holdte Haderslev/Vojens ned på kun 7 scoringer de første 25 minutter. I den anden ende gjorde specielt Magnus Taulbjerg og Magnus Haubro sig bemærket med en perle af lækre afslutninger.

Desværre dalede koncentrationen i 2. halvleg. Flere afslutninger manglede kvalitet og spillet blev for stillestående. De sidste 5 minutter gik Haderslev/Vojens helt offensivt og de grønne virkede rådvilde og glemte at løbe for hinanden. men der var aldrig tvivl om, at kampens 2 point ville gå til Skanderborg, men slutresultatet 22-18 vidnede også om, at Haderslev/Vojens spillede den bedste 2. halvleg.

Puljens sidste kamp spilles på hjemmebane søndag den 22. marts mod Vejle Håndbold og her glæder vi os til at se hvad drengene kan præstere, når koncentrationen og viljen er i top samtlige 50 minutter.

Målscorere Skanderborg:

Magnus Haubro Jensen 8, Magnus Taulbjerg 7, Jakob Nortvig 3, Thomas Munk 2, Frederik Skov 1, William Pedersen 1

U14 drenge 2014-15

 

Website Security Test