Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Masser af ungdoms succes

Webredaktør, udgivet d. 25. marts, 2015

U12 piger julestævne 2014Turneringen er slut for de yngste ungdoms hold. Mange flotte resultater er opnået, mange spillere har gennemgået en stor udvikling i gennem sæsonen, mange hold har været med til at præge de forskellige puljer, og der er blevet kæmpet og fightet med STORE grønne hjerter.

5 hold er nået helt til tops i deres pulje og skal i den kommende weekend deltage i medalje slutspil og JM.

U12 piger C er gået ubesejret i gennem turneringen og skal spille medalje slutspil i Rask Mølle. Holdet består udelukkende af 1. års og endog årgang 03 spillere, hvoraf flere allerede har fået mange kampe på A holdet. Stort tillykke til Marianne, Lynge og Marlene samt hele holdet. Spændende bliver det at følge holdets videre udvikling.

U12 drenge 3 vinder deres pulje og skal også spille medalje slutspil i Rask Mølle. De fleste på holdet er 1. års og består af en masse teknisk dygtige drenge. Tillykke til Claus og til den tilbagevendte grønne legende Mikael Voss, samt selvfølgeligt hele holdet.

3 hold er klar til JM

U12 drenge AA har vundet alle deres kampe i sæsonen, opstarts stævne, jule stævnet samt Kreds cup. Det bliver spændende om holdet kan forsætte sejrsstimen, når de skal forsøge at sikre JM i Arena Himmerland i Støvring, hvor flere af spillerne allerede har prøvet at stå med guldet om halsen, Tillykke til Hanne, Møller og Hedegaard samt hele holdet.

U14 drenge har vundet 1. division B rækken. Holdet er en blanding af 1. og 2. års, men til trods at næsten alle modstanderholdene består af primært 2. års, har holdet sikret sig en sikker 1. plads. Et flot resultat med den store udskiftning der var på holdet inden sæsonstart. Tillykke til Allan og U14 holdet.

U14 piger 2014-15U14 piger 1 har vundet 1. division A rækken og er klar til JM i Arena Randers, hvor de to bedste hold får afgang til DM. Tillykke til Molle og hele holdet, der er gået ubesejret igennem turneringen med en målscore på hele puls 75 og 9 point foran nr. 2.

Endnu engang tillykke til alle og i ønskes alle held og lykke på lørdag. KOM SÅ GRØN

Website Security Test