Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Johan Hansen skifter til BSV

Webredaktør, udgivet d. 3. marts, 2015

Når denne sæson er slut, bliver det samtidigt også til et farvel til vores Færøske islæt, højre fløj Johan Hansen. Han skifter til liga konkurrenterne BSV pr. 1. juli, i øvrigt samme skifte som vores målmand Kasper Larsen tager.

Johan Hansen 221114-02Johan Hansen kom til SHEA akademiet i Skanderborg som andenårs U16 spiller fra Færøerne, og skrev i 2013 en 3. årig aftale med Skanderborg Håndbold.

Sportschef Torben Væver

Vi har valgt at indgå en aftale med Johan og BSV om at slippe Johan et år før hans kontrakt udløb, mod en transfer til Skanderborg Håndbold. Det skal ses i lyset af flere ting fra vores side. Dels at det lykkedes at forlænge aftalen med Tim Sørensen for yderligere 2 sæsoner, så vi er rigtigt godt dækket ind på højre fløj fremadrettet, men det spiller selvfølgeligt også ind at Johan selv ønskede at skifte til BSV da de henvendte sig til nytår. Johan er stillet i udsigt at han skal være førstevalg i Danmarks næststørste klub, hvilket vi ikke kunne love Johan i Skanderborg. Det kan man jo næsten ikke fortænke en ung talentfuld spiller på 20 år at blive udfordret af.

Med Tim Sørensen og Johan Hansen på højre fløj har vi måske de 2 største talenter på den plads i Danmark, og set med ikke grønne håndboldbriller på giver det god mening at de ikke skal spille i samme klub længere. Det vil jo også betyde at vi får plads til en ny ung spiller i truppen, som fremadrettet kan stå i lære ved Tim.

Johan Hansen 160414-10Men jeg må også tilstå det kommer til at gøre lidt ondt i vores grønne hjerter når en spiller som Johan forlader klubben så tidligt i karrieren. Johan har haft en særlig plads her i klubben, da han var så langt hjemmefra som det nu var tilfældet, og en spiller som mange i klubben nærmest har adopteret og passet ekstra godt på. Der var markant længere hjem til mor og far end for alle andre på SHEA, så det har betydet at mange har fået et særligt forhold til den højtflyvende færøske raket.  Han er jo endnu et produkt af det fremragende arbejde der er lavet på SHEA, og der er mange der har en aktie i den flotte udvikling Johan har gennemgået siden han som kun 16 årig kom med flyveren fra Færøerne. Det er både på og uden for banen vi kan være stolte af at have udviklet endnu et håndboldtalent, der nu flyver fra reden og ud i den virkelige håndboldverden.

Selvom det bliver en lidt trist dag når Johan har sidste arbejdsdag i Juni måned, så skal der lyde et stort held og lykke med den nye udfordring i Silkeborg, og vi er mange grønne i hjertet der vil følge spændt med i det videre karriere forløb.

Website Security Test