Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Første nederlag til U16 pigerne

Tom Kristensen, udgivet d. 12. marts, 2015

U16 pige Liga

FCM Håndbold – Skanderborg Håndbold 30-26 (13-9)

Det blev til første nederlag i ligaen til Skanderborg efter onsdagens kamp ude mod rivalerne fra FCM. En kamp udeholdet aldrig rigtig kom godt ind i. Ingen tilkæmpet straffekast, og ingen udvisninger til Skanderborg vidnede en smule om manglende evne til fight på dagen. Hvis man vil have point med hjem fra en så svær udebane kræver det en større indsats. FCM sad på det meste og var efter første halvleg foran med 13-9. Kort ind i 2 halvleg fik udeholdet kontakt, og kom også foran med et enkelt mål. Men FCM svarede flot igen og kunne køre en fortjent 4 måls sejr hjem. Forsvaret kom aldrig i gang for og 30 mål skal reduceres væsentlig hvis der skal point på kontoen i næste svære udekamp mod de forsvarende mestre fra Randers.

Træner Peter Fynsk. ”En generelt skidt kamp både individuelt og som hold. Vi må videre og må acceptere nederlaget. Heldigvis kan vi stadig selv afgøre vores skæbne i forhold til deltagelse ved DM.”

En hård weekend venter pigerne. Lørdag møder de Ålborg i elitecupfinalen i Bellevuehallen, mens Randers venter på udebane søndag.

Målscorer for Skanderborg. Kristina Jørgensen 10, Caroline Svarre 4, Natascha Kejser 3, Stine Kristensen 3, Nicoline Olsen 3, Sarah Stougaard 3

U16 piger

Website Security Test