Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Flot sejr over Aalborg Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 1. marts, 2015

Skanderborg Håndbold – Aalborg Håndbold 15-10 (25-24)

Fantastisk fight, flot forsvarsspil og til tider rigtigt godt angrebsspil. Den cocktail gav 2 fortjente point over champions leauge deltagerne fra Aalborg Håndbold. Resultatet betød at første del af redningsplanen “bevar ligapladsen” er lykkedes, og den direkte nedrykning er ikke længere et tema. De 2 point betød nemlig at Odder Håndbold må den tunge gang retur til 1. division, efter kun en enkelt sæson i det fineste selskab.

Aalborg 1The Green Gunmen måtte stille til start uden 4 mand, men det var bestemt ikke til at se på banen. Vi startede som lyn og torden og efter 8 minutter var vi foran 6-2. Det tvang træner Jesper Jensen til sin første timeout, som dog ikke ændrede noget for gæsterne. Skanderborg fortsatte det flotte spil og efter 11 minutter var vi foran med hele 10-3. Udvisning nummer 2 til Jeppe Krogh gav gæsterne lidt momentum og det betød reducering til 11-6, midtvejs i 1. halvleg. 2 reddede straffekast af den stærkt spillende Gunmålvogter Kasper Larsen var med til at stabilisere Skanderborg efter endnu en udvisning, og trods 4 udvisninger mod gæsternes nul, kunne vi fortjent gå til pausen foran med 15-10.

Aalborg 2Aalborg kom bedst ud fra pausen og fin reduceret til 15-13, men gæsternes første udvisning gav lidt modvind til de dyre Aalborg drenge. Skanderborg kunne bringe sig i front med 19-14 efter 40 minutter, og Jesper Jensen måtte igen ty til en hurtig timeout. Skanderborg holdt dog hovedet koldt, og med 10 minutter igen var vi stadig i front med 4 mål ved stillingen 23-19. Aalborg kom dog tættere på i slutfasen og kom med under 1 minut igen for første gang op på minus 1 mål, da Morten Slundt reducerede til 25-24. For første gang i denne sæson lykkedes det Skanderborg at holde hovederne kolde i de afsluttende sekunder og jublen var meget stor da de 2 dommere i mintgrønt endeligt fløjtede kampen af.

Christian Albertsen AalborgDet er første gang vi slår Aalborg Håndbold under deres nye navn. De første 7 opgør siden vi vendte tilbage til herre ligaen, har Nordjyderne vundet, så det var også på den front en fin skalp Nicolej Krickau og hans Gunmen fik taget søndag eftermiddag. Nu mangler vi kun at slå Skjern Håndbold, og mon ikke det lykkedes en skønne dag.

Store roser skal gå til tilbagevendte Christian Albertsen, der satte 7 mål ind fra en uvant plads som højre back, i hans første rigtige optræden efter hans lange skadespause. Det vil næsten ikke være fair at fremhæve andre, for generelt var det en rigtig fin indsats af alle Skanderborg spillere, og det var i dag i begge ender af banen.

Om blot 6 dage står de igen på hjemmekamp, når Mors-Thy Håndbold skal forsøge at holde fast i deres spinkle mulighed for at nå det forjættede slutspil.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Christian Albertsen 7, Andreas Væver 5, Tim Sørensen 4, Kasper Kisum 3, Lars Mousing 3, Rasmus Kaagaard 3.

Målscorer Aalborg Håndbold:

Morten Slundt 6, Joshou Krohn Grace 4, Martin Larsen 3, Hårvard Tvedten 3, Sander Sagosen 3, Niclas Barud 2, Buster Juul 1, Nicolai Pedersen 1, Emil Berggren 1.

Website Security Test