Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Blandt de 4 bedste i Jylland

Tom Kristensen, udgivet d. 8. marts, 2015

U-14 Pige 1. division A:
Skjern Håndbold – Skanderborg Håndbold 20-24 (7-15)

“Jeg er en glad og stolt træner”, sagde træner Morten “Molle” Christensen umiddelbart efter udebanesejren fredag aften i Skjern Kulturcenter meget lang fra Skanderborg.

Molles piger havde nemlig endnu engang taget en sejr hjem, og denne sejr betyder, at Skanderborgs U14-piger med to runder igen har sikret sig en plads til det Jydske Mesterskab.

Men tilbage til fredagskampen, hvor Skanderborgpigerne endnu engang startede ud, som lyn og torden, og da der var gået 10 minutter var pigerne foran med 10-2 på flot presspil, der gav plads til gennembrud og indspil til streg.

Skjern gav dog ikke op, og med en god målmand holdt de sig inde i kampen og kunne gå til pause kun bagud med 7-15.

I 2. halvleg lignede Skanderborg et hold, der havde vundet kampen på forhånd, hvilket gav Skjern mulighed for at komme ind i kampen igen, og Skjern skal have ros for ikke at give op, men blive ved med at kæmpe. Skanderborg spillede ikke dårligt i 2. halvleg, men Skjerns målmand tvang dem til at skyde yderligt, hvilket gav flere stolpeskud.

Skanderborgs seks trofaste tilskuere formåede at ‘udkonkurrere’ de mange Skjern tilhængere på gejst og klap, men næste gang vil vi nok medbringe en stak ‘Fair play’ brochurer til uddeling …

Målscorere: Stinna Benfeldt 8, Emma Thatt 5, Sarah Kaiser 4, Stine Jørgensen 3, Sarah Jørgensen 1, Caroline Callesøe 1, Marie Baungaard Andersen 1 og Josefine Thorsted 1.

Redningsprocent Anna Kristensen: 41%

Næste kamp i turneringen er søndag den 15. marts mod Herning f.S., men det kan nok ikke undre, hvis opmærksomheden er rettet med JM, som afvikles 28. marts et sted i kreds 4.

Skjern-11

Website Security Test