Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ambitiøs svensker på vej

Kirsten B Madsen, udgivet d. 9. marts, 2015

Ambitiøs svensk ungdomsspiller til Skanderborg Håndbold. 

Christian Cosmo Sverige U18 2015-16

Christian Cosmo flytter fra august teltpælene op og begiver sig fra de trygge rammer i svenske, Kristianstad og til 8660 Skanderborg. Her bliver han elev på SHEA og indgår i U18 herre truppen.

På nuværende tidspunkt spiller Christian på det succesfulde hold i IFK Kristianstad, som har en del flotte meritter på samvittigheden.

I Skanderborg glæder vi os til denne svenske forstærkning og vi føler os allerede efter Christians prøvetræninger i Skanderborg Håndbold overbeviste om, at der er tale om en ung mand med de helt rigtige værdier i forhold til træning.

Om skiftet til Danmark siger hovedpersonen selv:

Jag har spelat med och mot Sveriges bästa spelare i min ålder. Nu känner jag att jag vill utveckla mitt spel ytterligare. Dansk handboll är bäst i värden just nu. Jag har känt till Skanderborg ända sedan mina äldre lagkamrater mötte dem i Partille Cup. Laget spelade en snabb och fartfylld handboll, precis den sortens handboll jag gillar. Därför var det naturligt att kontakta Skanderborg när jag ville testa något nytt.

Vi glæder os til at få endnu en ambitiøs spiller til vores akademi, SHEA. Velkommen til Christian!

Website Security Test