Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

4 dage til første Randers brag

Webredaktør, udgivet d. 27. marts, 2015

Der er nu kun små 4 dage til det første brag af to mod Randers HH.

Den første bus af Grønne I Hjertet er fyldt – nu starter vi med at fylde bus nummer 2.

Der er stadig ca. 100 billetter tilbage af de 250 vi har købt forud. De sælges idag og mandag fra Netto Perforering på Sverigesvej 22 og indtil søndag aften i Cafe Grøn i hjertet i Morten Børup Hallen. Tilmelding til bus – se link her på hjemmesiden. Der kan også købes et mindre antal billetter i forsalg til den afgørende kamp på hjemmebane mandag 6/4 samme steder.

Redaktionen var med til torsdags træningen, og fik taget temperaturen på truppen op til mandagens første kamp på udebane. Humøret var højt men fokuseret, trods den alvorlige opgave. Trænerteamet forbereder sig minutiøst på både det taktiske og mentale område, og sundhedssektoren arbejder i døgndrift for at få så mange Gunmen klar til fight som muligt.

Se med her…..

Website Security Test