Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Væver: Ikke klar til udlandet endnu

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2015

Andreas Væver har spillet i Skanderborg siden Erik Juul startede sit første skum dream team i 1997, kun 5 år gammel. Det var sammen med spillere som Buster Juul & Thomas Aagaard. Nu har han sat sin underskrift på et år yderligere i den grønne trøje.

Andreas Væver 221114-20Skanderborg er jo min barndomsklub og det setup vi har her passer rigtigt godt til den udvikling som jeg gerne vil fortsætte som håndboldspiller. Vi har nogle af de bedste eksperter omkring holdet og det betyder rigtigt meget for mig. Vi har dygtige trænere og den bedste sundhedssektor der passer godt på os spillere. Jeg har et rigtigt godt samarbejde med min fysiske træner Thomas Cortebeeck, som er en meget stor del af min træning. Jeg er meget fokuseret på fortsat at udvikle mig fysisk, som er en forudsætning for at jeg kan nå mine langsigtede mål som håndboldspiller, og her kan jeg ikke få bedre forhold end dem jeg har idag. Jeg vægter også min uddannelse ved siden af håndbolden højt, og det kan indpasses med håndbolden i Skanderborg.

Jeg har haft flere muligheder for at komme til bundesligaen i Tyskland til den kommende sæson, men jeg vil gerne vente med udlandet lidt endnu. Jeg føler ikke jeg er klar til at opgive studier og flytte fra kæreste, venner og familie for en udlandsophold endnu, og jeg tror at man skal føle sig helt klar inden man tager så stort et spring. Jeg er kun 22 år gammel og har forhåbentligt mange år tilbage som håndboldspiller, så jeg har ikke så travlt som andre måske har med at komme over grænsen. Det er klart at skal man tjene nogle penge på sin sport, så er det primært i udlandet at de muligheder ligger, og det er da også min drøm på et senere tidspunkt.

Andreas Væver 141114-14Vi får også et meget spændende hold i Skanderborg i næste sæson, og jeg må også tilstå at jeg har en stor lyst til at få prøvet vores hold af og se hvor langt materialet holder, ved nogenlunde fuldt mandskab. Det har virkeligt været en prøvelse af de store i efteråret, men nu ser det ud som om det lysner. Vi havde jo håbet at vi skulle være med i opløbet om slutspilspladserne, og det håber jeg meget på at vi kommer igen til næste sæson. Næste sæson bliver jo den sidste fulde sæson i Morten Børup Hallen inden den nye hal på Fælleden står klar, og der skal gerne sluttes af med maner i den hal hvor jeg har levet mit halve liv indtil nu.     

Website Security Test