Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne i finalen

Tom Kristensen, udgivet d. 19. februar, 2015

U16 piger Elitecup semifinale

Skanderborg Håndbold – Herning 39-28 (17-18)

Efter et sandt målorgie er pigerne klar til elitecupfinalen efter sejr på 39-28 over Herning. Kampen måtte spilles på den noget uvante hjemmebane på Niels Ebbesen Skolen. Om det var årsagen til en ualmindelig sløv start af hjemmeholdet skal være usagt. Men faktum var at udeholdet efter kun 6 min var foran med hele 1-6. Pigerne fik dog relativt hurtigt styr på eget spil og fik kontakt ved 8-8. Herefter skiftede føringen lidt frem og tilbage, og Herning kunne gå til pause foran med 17-18. En vild høj score der havde resulteret i flere flotte kontascoringer til begge hold. For hjemmeholdet var Sarah Stougaard super god i den disciplin i dagens kamp. Men også en halvleg hvor forsvarsspillet var ikke eksisterende. Efter pausen kom hjemmeholdet forvandlet på banen. Stærk forsvarspil og godt spil i målet af Josefine Svarre gav hurtigt hjemmeholdet en føring på 2-3 mål. En føring som blev udbygget gennem hele halvlegen, og resulterede i en 11 måls sejr til sidst.

Træner Peter Fynsk ”Super fedt at være klar til finalen i elitecupturneringen. En turnering vi meget gerne vil helt til tops i. Vi spiller en flot 2 halvleg, bruger vores større fysik rigtigt mod Hernings unge hold, det overstråler en lidt dårlig 1 halvleg. Flot kamp af Sarah Stougaard som virkelig var skarp i sine afslutningen i dag.”

Næste opgave er søndag hvor holdet i ligaen skal en tur til Viborg HK.

Målscorer for Skanderborg: Sarah Stougaard 13, Stine Kristensen 8, Caroline Svarre 4, Nicoline Olsen 4, Michelle Sally 3, Kristina Jørgensen 3, Mathilde Schou 2, Christine Hallberg 1 og Annika Enevoldsen 1

U16 piger

Website Security Test