Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 pigerne sejrede i Viborg

Tom Kristensen, udgivet d. 22. februar, 2015

U16 pige Liga

Viborg HK – Skanderborg Håndbold 24-29 (11-15)

Med Skanderborg i front fra start til slut blev det til en relativ sikker sejr i søndagens sene udekamp i Viborg. Uden for alvor at være dominerende var pigerne hele tiden i stand til at holde Viborg bagud med en 4-5 mål. Ved pausen var forskelle på 4 mål. Efter pausen kom udeholdet stærkt ud og var efter 8 min af 2 halvleg foran med 8 mål. Pigerne formåede dog ikke at holde den gode start og kampen faldt lidt i niveau. Efter 15 min spillet af 2 halvleg kom dagens mest i øjefaldende detalje. Viborg Stadionhal gik total i sort, alt lys over den store opvisningsbane gik ud. Om det var kampens manglende intensitet eller Viborg HK`s vaklende økonomi der var årsagen finder vi aldrig ud af. Men faktum var at det ikke kunne tændes igen, og kampen måtte efter 10 minutters pause genoptages i hal 2. De sidste lidt underlige 15 min blev brugt til at bytte mål, så det hele sluttede derfor med en 5 måls sejr til de på dagen røde gæster fra Skanderborg.

Træner Peter Fynsk: ”Altid dejligt med 2 point i ligaen. Jeg er nok ikke helt oppe og ringe over spillet, men 10 point efter 5 kampe er mere end godkendt. God kamp af Kristina Jørgensen i dag”

Allerede i den kommende uge skal pigerne i kamp igen. Onsdag gæster Herning Morten Børup hallen.

Målscorer for Skanderborg : Kristina Jørgensen 7, Sarah Stougaard 5, Nicoline Olsen 5, Stine Kristensen 4, Natascha Kejser 4, Caroline Svarre 3, Mathilde Schou 1.

Website Security Test