Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drengene tæt på finalen

Tom Kristensen, udgivet d. 28. februar, 2015

U16 drenge Elitecup semifinale

Skanderborg – Aalborg (24-26)

LIGE VED OG NÆSTEN

Skanderborgs U16 drenge kvalificerede sig til elitecuppens semifinale i en fantom kamp imod liga holdet fra Kolding. I semifinalen skulle de grønne møde Aalborg – holdet der ligner klare favoritter til DM gulden i U16 rækken efter en forårssæson helt uden nederlag.

Skadelisten orker man snart ikke at nævnet mere i Skanderborg regi, men den har vel aldrig været mere kritisk end nu, så der ventede en hård opgave for U16 drengene, da de fredag aften tog imod Aalborg i Morten Børup Hallen.

Kampen startede meget lige, og holdene fulgtes ad de første 7 minutter, hvorefter Aalborg trak lidt fra, og i den grønne tilskuerlejr frygtede man, at løbet var kørt. Men de grønne fightere ville det anderledes, og med solidt spil og en forrygende indsats, kom Skanderborg foran, og holdt føringen på imellem 3 og 5 mål resten af halvlegen.

I anden halvleg begyndte det at knibe med kræfterne hos Skanderborg, der fortsat spillede med de samme 7 spillere. Men trods træthedstegn fastholdt de føringen og kæmpede indædt for sensationen. Føringen holdt indtil 6 minutter før kampens slutfløjt, hvor gassen gik af ballonen, og Aalborg – der hele kampen igennem havde kunnet skifte friske spillere ind på alle pladser – trak fra i en hæsblæsende afslutning på en kamp, hvor Skanderborg var svimlende tæt på at levere overraskelsen.

Utrolig ærgerligt at tabe kampen efter at have været foran i 45 minutter, men det er stillingen efter 60 minutter der tæller, og stor respekt for Aalborgs trup, der er bred og velspillende.

Holdet: Magnus Rind Giversen, Mads Grabe (6), Rasmus Kaalund (4), Jacob Jessen (7), Mads Thomsen, Mathias Laursen (6), Lasse Aebeloe (1)

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (32%)

 

Website Security Test