Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drenge slog ligahold ud af Elitecup

Kirsten B Madsen, udgivet d. 5. februar, 2015

U16 drenge Elitecup Skanderborg 1.division – Kolding Liga 28-27 (17-15)

SKANDERBORGS U16 DRENGE VIDERE TIL SEMIFINALEN I ELITECUPPEN

I 4. runde af elitecuppen mødtes Skanderborg og Kolding i Morten Børup Hallen. Kolding spiller i ligaen i denne sæson, og var således favoritter i opgøret. Kolding kom da også bedst fra start, med sikkert angrebsspil imod en Skanderborg forsvar der var lidt på hælene. Efter kort tid fandt de grønklædte heldigvis formene frem og udlignede, men var herefter hele tiden bagud med 1 eller 2 mål indtil der var spillet 27 minutter af første halvleg og Skanderborg kom foran til pausestillingen 17-15.

I anden halvleg startede Kolding bedst, men Skanderborg hang fortsat på, og de to hold skiftedes til at have føringen i en utroligt tæt kamp, der bød på høj spænding men ikke særlig kønt spil fra nogen af holdene. Antallet af fejl var højt, men der blev knoklet i begge ender og Skanderborg trak sig sejrrigt ud af opgøret, og er således klar til semifinalen i elitecuppen.

Holdet: Magnus Rind Giversen, Frederik Iversen (3), Mads Grabe (8), Andreas Søgaard (4), Rasmus Kaalund (1), Jacob Jessen (3), Mathias Laursen (5), Lasse Aebeloe (4)

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (34%)

 

U16 Shea drenge 2014 - 2015

Website Security Test