Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14P fortsat ubesejret

Tom Kristensen, udgivet d. 7. februar, 2015

U-14 Pige 1. division A:
Rødekro IF – Skanderborg Håndbold 19-21 (8-12)

Det var med spænding, at U14-pigerne og deres trofast tilskuere drog sydpå for at møde Rødekro IF denne torsdag aften, for de to hold havde aldrig mødt hinanden før.

Rødekro lagde ud i et højt tempo og kom hurtigt foran med et par mål, før Skanderborg fik styr på returløb og angrebspil, og fra stillingen 6-6 lod Skanderborgpigerne ikke modstanderne komme foran mere, og Skanderborg kunne gå til pause med en føring på 12-8.

Rødekro startede også 2. halvleg bedst, men Stinna Benfeldt spillede en rigtig god kamp på stregen, hvor hun udover at score et par flotte mål også tilkæmpede sig en del straffekast, som Emma Thatt udnyttede på bedste vis, og med Anna Kristensen som den sædvanlige solide sidste skanse i målet, blev der ikke for alvor spænding om kampens udfald, selvom Rødekro fik pyntet på resultatet med 3 hurtige scoringer i de sidste minutter.

”Vi havde generelt fint styr på kampen, trods en lidt dårlig start”, sagde træner Morten ’Molle’ Christensen efter kampen. ”Forsvarsmæssigt stod vi ikke godt nok over for de små og hurtige Rødekro-spillere, men jeg synes i Rødekros tilfælde at tabellen lyver, for de er meget bedre end den placering, de har nederst i puljen”, sluttede træneren, der var rigtig glad for to point mere på kontoen.

Næste kamp er den 22. februar mod DUH Esbjerg i MB-hallen, hvor vi denne gang håber at tage begge point.

Målscorere: Emma Sophie Thatt 13, Josefine Thorsted 3, Stinna Benfeldt 3, Sarah Jørgensen 1 og Caroline Callesøe 1.

Redningsprocent Anna Kristensen: 53%

_DSC5885

Website Security Test