Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne vandt topkamp

Tom Kristensen, udgivet d. 22. februar, 2015

U-14 piger 1. div.A Skanderborg – DUH Esbjerg Resultat 31 – 19 (19 – 11)

Med dagens sejre over Esbjerg er Skanderborgs U-14 piger solidt placeret på 1. pladsen i puljen.

U-14 piger fra Skanderborg hungrede efter sejr over Esbjerg efter at de spillede uafgjort sidst de to hold mødte hinanden i Esbjerg i turneringens første kamp.
Skanderborg U14-piger startede som lyn og torden og var efter 3 minutters spilletid foran 4-0. Dette afsæt blev kun øget igennem første halvleg med mange fine kontrascoringer til stillingen ved pausen 19 -11.

Kampen blev aldrig rigtig spændende, da Esbjerg aldrig kom rigtig ind i kampen. Koncentrationen for Skanderborg dalede en smule i 2. halvleg, men alt i alt leverede U14-pigerne en rigtig fin holdindsat og vandt kampen med 31-19.

Morten ”Molle” Christensen var efter kampen meget tilfreds med dagens præstation: ”Jeg syntes, at vi leverer en rigtig god holdindsats specielt i angrebet, mens vi ikke var helt skarpe nok i forsvaret. Kontrafasen var helt fantastisk, og jeg syntes, at vi var specielt gode på fløjene. Jeg glæder mig over, at vi i dagens kamp viser hvor god en bredde vi har, hvilket bl.a. ses ved, at samtlige markspiller kommer på scoringstavlen.

Målscorere: Emma Thatt 12, Josefine Thorsted 5, Stine Jørgensen 4, Stinna Benfeldt 3, Sarah Jørgensen 2, Sarah Kaiser 1, Caroline Callesøe 1, Mathilde Birksø Eriksen 1, Marie Baungaard Andersen 1 og Maria Skov Schmidt 1.

Næste kamp for U-14 pigerne fra Skanderborg er på søndag mod Dybbøl i Skansen i Sønderborg.

DSC08345

Website Security Test