Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Trænerduo på plads

Webredaktør, udgivet d. 1. februar, 2015

Pressemeddelelse

Skanderborg Håndbold 1. div. damer har trænerduo på plads for sæsonen 15/16.

holdbillede 1. div.damer 14/151. divisionsdamerne i Skanderborg skal have nye trænere, efter tre gode år med Kim Lerche som cheftræner, og i indeværende sæson med Bo Rudgaard som assisterende træner, har vi valgt, at der skal nye kræfter på bænken.

Mikkel Voigt Frederiksen bliver ny cheftræner. Mikkel har afsæt i ungdomshåndbolden, hvor han i år, i samarbejde med Bo Rudgaard, har været SHEA-træner for vores U18 piger, og før det, var han i flere år en succesfuld træner i BK Ydun.  Mikkel har færdiggjort DHF’s elitetræneruddannelse, og studerer på Læreruddannelsen i Silkeborg, efter to år på universitetet.

Assistenttræner bliver Kristian Danielsen, som har sin primære trænererfaring fra Rødovre HK, hvor han fra 2010 til 2013 var en del af trænerteamet på deres stærke årgang 94, og de seneste to sæsoner har været assistenttræner på Rødovre HK’s 1. divisionsdamer. Kristian har færdiggjort DHF’s elitetræneruddannelse. Kristian afslutter i 2015 sin Kandidat i Humanfysiologi, hvor han i øjeblikket skriver speciale i arbejdskravsanalyse af internationale og nationale elitehåndboldspillere.

Projekt ”1. divisionsdamer i Skanderborg” er visionen om at skabe en præstationskultur, baseret på viden, talent og vilje til at gøre det der skal til.

Strategien er, at skabe de professionelle rammer, lede, rådgive og udvikle spillerne, så vejen, for den enkelte, mod toppen af dansk elitehåndbold, bliver så direkte som muligt.

Målsætningen er, at vi stabilt skal være med i den bedste halvdel af rækken, og en dag skal værket krones med en top 3 placering, der giver adgang til oprykningsspillet til Boxer Dameligaen.

I spidsen for det seriøse projekt, og det arbejde der kræves, for at visionen og strategien bliver ført ud i virkeligheden, er fra 1. maj 2015 lagt i hænderne på de to unge og ambitiøse trænere.

Website Security Test