Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Tim Sørensen forlænger 2 år

Webredaktør, udgivet d. 24. februar, 2015

Tim Sørensen har forlænget sin aftale i Skanderborg Håndbold, og han fortsætter i den grønne trøje de kommende 2 sæsoner.

Tim Sørensen GunmanTim Sørensen kom fra Skive til Skanderborg for 2 sæsoner siden og er en af de absolut største talenter på hans plads i herre ligaen. Vi har haft en rigtig god og åben dialog med Tim omkring hans karriere forløb, og med Tim på plads de kommende 2 sæsoner er en stor brik på plads i vores puslespil fremadrettet.

Cheftræner Nicolej Krickau er glad for det er lykkedes at blive enige med Tim Sørensen om yderligere 2 år.

Jeg er ekstremt tilfredse med at det er lykkedes os at holde på endnu et af vores store talenter.

Tim er også én af de uheldige der har spillet meget få kampe i år, men har gennem hans skadesperiode vist stor målrettethed og ydmyghed i forhold til at komme stærkt tilbage. Den indstilling og kultur er for alvor ved at indfinde sig hos os og Tim er bestemt endnu et stort aktiv i opskriften på den gode kultur. Spillemæssigt glæder det mig utrolig meget at vi får lov at arbejde lidt længere med Tim, der sammen med Andreas Væver udgør en af ligaens skarpeste kontra makkerpar,  og samtidig er han en hamrende dygtig forsvarsspiller. Når han er frisk, kan være med til at løse mange logistiske problemer også i den ende af banen. Vi er overbeviste om at det bliver et meget frugtbart fortsat samarbejde for begge parter.

Website Security Test