Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Strege fortid i Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 10. februar, 2015

Der kommer til at ske udskiftning på stregpositionen i Skanderborg til den kommende sæson. Både Jeppe Krogh og Lars Mousing er ikke at finde i den grønne trøje efter sommerferien.

Jeppe Krogh 160414-02Jeppe Krogh flytter til Tyskland og vil forsøge også at videreføre håndbold karrieren syd for grænsen. Det har hele tiden været planen at Jeppe skulle sydpå til sommer i forbindelse med hans uddannelse, så det er ikke en ny situation for os.

Lars Mousing fortsætter derimod karrieren i en anden dansk klub efter sommerferien, og ligesom Jeppe Krogh blev det til 2 sæsoner i den grønne trøje.

Cheftræner Nicolej Krickau er ked af at miste 2 centrale spillere.

Lars Mousing 221114-07Det er 2 spillere der begge har en vigtig rolle på holdet, som vi nu skal finde erstatning for. Det ser heldigvis ud til at udskiftningen frem til næste sæson ikke bliver helt så stor, som vi har oplevet i nogle af de senere år. Jeppe Krogh har vi vidst længe at han skulle til Tyskland, mens vi havde håbet at holde Lars Mousing en sæson yderligere. Sådan gik det desværre ikke, men vi kan endnu engang være stolte over at have flyttet en ung spiller til nye højder. Mousing er en af fremtidens stregspillere i Danmark, og et godt eksempel på hvad Skanderborg Håndbold kan med unge talenter. Han kom til klubben fra Nordsjælland hvor han tilbragte det meste af tiden på bænken, og han har på 2 sæsoner her i klubben udviklet sig til en af de mest eftertragtede stregspillere i herre ligaen.

Vi ønsker begge spillere held og lykke i deres videre karriere.

Website Security Test