Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Skanderborg – Odder 29-20

Webredaktør, udgivet d. 7. februar, 2015

Skanderborg Håndbold – Odder Håndbold 29-20 (15-11)

Det blev til en yderst forløsende storsejr, da lokalbraget mod Odder Håndbold løb af stablen lørdag eftermiddag på hjemmebane. En totalt udsolgt Cigaræske skabte en flot ramme om kampen, og de mange lokale tilskuere kom ikke forgæves denne gang. De fik en flot Skanderborg indsats at se, da hjemmeholdet for første gang i denne sæson kunne mønstre noget nær stærkeste opstilling. Kun Christian Albertsen var ikke meldt klar til kamp, mens Andreas Væver spillede en del af kampen på trods af kraftig influenza.

Holdfoto liga herre 2014_2015Skanderborg kom ud til kampen som skudt ud af en grøn kanon. 4-0 var stillingen efter 6 minutter og Odder træner Morten Secher trak allerede der sit første timeout kort. Det hjalp ikke umiddelbart det store da Skanderborg fortsatte med at dominere kampen. Efter 19 minutter kunne Johan Hansen bringe Skanderborg i front med 11-6 på kampens flotteste kontramål. Men herefter fik Odder deres momentum i kampen og bragte sig stille og roligt tilbage i kampen. Morten Dueholm i Odder målet begyndte at tage fra og det var stærkt medvirkende til at gæsterne var helt oppe på 11-10 efter 26 minutter. Men herefter trak Skanderborg igen fra og vandt de sidste 4 minutter med 4-1 og kunne gå til pausen foran med 15-11.

Efter pausen gentog billedet sig, og igen var der en grøn hånd på de første 4 mål. 19-11 var stillingen da Odder fik sneget sig på måltavlen igen efter næsten 6 minutter, og herfra så Skanderborg sig aldrig tilbage. Det gav en lidt mærkelig stemning blandt de mange tilskuere, og stemningen nåede aldrig helt op på kogepunktet, som en tæt afslutning med statsgaranti ville have givet.

liga 2013 7Efter 43 minutter var The Green Gunmen for første gang foran med 10 mål ved 25-15, og så var det faktisk som om kampen ændrede karakter. Den omvendte kamp i Odder vandt de blå fra Odder med 35-26, og de 9 mål som afgør den indbyrdes placering var højst overraskende pludseligt i spil. Det gav en helt anden kamp de sidste 17 minutter, hvor scoringsfrekvensen faldt drastisk og kvaliteten i spillet på banen ligeså. En lidt underlig slutning med 2 timeouts i sidste minut trods en mål difference på 9 mål, og Odder havde chancen i de sidste sekunder for at komme på minus 8. Det lykkedes heldigvis ikke, så kampen endte nærmest med 3 point til Skanderborg, da Odder nu ikke længere er bedst indbyrdes. Skal Odder op på samme pointantal som Skanderborg, kræver det dog også et noget andet spil end det oprykkerne viste i dag, hvor det virkede som om at kampens betydning hæmmede gæsterne.

Status i bundstriden er nu den at Odder Håndbold er lidt mere isoleret i bunden med fortsat 4 point, mens Skanderborg kom på 8 og nu kun er 1 point efter Lemvig på 12. pladsen.

En dejlig dag i grønt, der giver forhåbninger om flere point i de resterende 6 kampe. Næste kamp er næste lørdag i Skansen i Sønderborg, hvor Sønderjyske står for skud mod The Green Gunmen.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Martin Risom 4, Johan Hansen 4, Jeppe Krogh 3, Lars Mousing 3, Morten Kirk Olesen 3, Andreas Væver 3, Tim Sørensen 2, Mikkel Kaagaard 2, Kasper Kisum 2, Michael Pedersen 2, Mads Thomsen 1.

Målscorer Odder Håndbold:

Kristian Klitgaard 7, Martin Mauer Larsen 3, Jonas Corneliussen 3, Jakob Halle 3, Stefan Nielsen 1, Søren Trads 1, Stian Jørgensen 1, Anders Kragh 1.

Website Security Test