Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sheriffen forlænger et år før tid

Webredaktør, udgivet d. 11. februar, 2015

Boxer Herre Ligaens yngste træner Nicolej Krickau har forlænget sin aftale med klubben med yderligere et år, så aftalen nu løber frem til sommeren 2017.

Før denne sæson skrev Nicolej en 2 årig aftale frem til 30/6-2016, men den aftale er allerede nu forlænget med yderligere et år.

Sportschef Torben Væver:

Nicolej Krickau 141114-05Vi har været enige med Nicolej et stykke tid om forlængelsen, men var enige om ikke at melde dette ud før Odder kampen, som skulle have alt fokus  fra alle parter. Nicolej Krickau er i vores øjne det største trænertalent i Dansk håndbold, og det har virkeligt været en hård periode for ham at skulle gennemleve det skadeshelvede som vi har været igennem i efteråret. Han har jo nærmest ikke været i stand til at skifte ud, så det har været en vildt krævende proces for så ung en træner. Det arbejde som Nicolej har lavet sammen med de øvrige trænere i teamet har vi intet at sætte en finger på. Senest har vi kunnet følge det arbejde der er blevet lavet igennem januar måned op til de 7 afgørende kampe, og det har været fremragende og alle i hallen kunne jo se hvor velforberedte vi var da første slag skulle stå mod Odder.

Nicolej har været en af hovedarkitekterne bag vores ungdomsafdeling igennem mange år og er bare vokset med opgaverne i alle årene. Vi ville også gerne signalere overfor Nicolej at vi på trods af den magre pointhøst, har været tilfredse med det arbejde der er udført. Han lå jo nummer 2 hos et af betting selskaberne, som næststørst favorit til at blive fyret i herre ligaen. Det har aldrig været et tema og med forlængelsen af kontrakten kan vi vel ikke sætte en tykkere streg under det udsagn.

Nicolej Krickau GunmanSkulle alt gå galt og vi måtte en tur ned i 1. division, så får Nicolej også muligheden for at spille os tilbage i ligaen så hurtigt som muligt. En så lovende trænerkarriere skal ikke ødelægges af et helt usandsynligt stort antal skader, og det syntes vi også vi vil stå på mål for. Vi skal også i Skanderborg Håndbold være med til at skabe fremtidens toptrænere, for det formår topklubberne jo sjældent selv. Nicolej er et kæmpe talent på trænerbænken, og jeg spår han har en stor karriere foran sig.

Website Security Test