Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – TTH 27-38

Webredaktør, udgivet d. 18. februar, 2015

Skanderborg Håndbold – Team Tvis Holstebro 27-38 (9-13)

One of those days !

Onsdag aften blev “En af de dage” hvor intet lykkedes og vi måtte indkassere en regulær “røvfuld” af de forsvarende bronzevindere fra Holstebro. Lørdagens opgør i Sønderjyske blev dyr på flere områder, da vi ud over nul point fik Martin Risom, Mikkel Kaagaard og Morten Kirk Olesen skadet. Derudover fik Andreas Væver en spilledags karantæne, så der skulle igen byttes godt rundt på brikkerne fra trænerbænkens side. Uden begge venstre fløje måtte vi hente 2. holdstræner Jesper Fredin tilbage på banen, og der var ikke noget alternativ på højre back til Jonas Langerhuus, der er på vej tilbage efter næsten 2 års skadespause. Morten Kirk Olesens fravær gav debut til unge Henrik Juul, som kom ind og gjorde en fin ligadebut i slutningen af kampen.

Kasper Larsen 060914-03TTH var helt klar fra start og inden der var gået 60 sekunder var gæsterne allerede foran 2-0. Gæsternes målmand Rasmus Lind stod fremragende og Skanderborg havde ualmindeligt svært ved at passere den vestjyske målmand igennem stort set hele kampen. Kasper Larsen stod nu også rigtigt stærkt i starten af kampen i Skanderborg målet, og efter 12 minutter var stillingen beskedne 4-5. Herfra gik det desværre kun en vej. Landsholdsspiller Michael Damgaard startede en one man show der sjældent opleves på disse kanter. Den unge Damgaard bombede løs og var stærkt medvirkende til at gæsterne bragte sig komfortabelt foran 4-10 efter 22 minutter. Det tvang Nicolej Krickau til at bruge sin 2. timeout, og her bragte han Christian Albertsen i spil, efter mere end 4 måneders fravær pga. en hjernerystelse. Det gav straks noget mere power i Skanderborgs angrebsspil men Albertsens comeback skulle vise sig at blive en meget kort fornøjelse. Skanderborg kom med 2 hurtige mål på 6-10, men da Jonas Langerhuus herefter fuldstændigt håbløst fik annulleret et mål for skridt af kampens 2 dommere, eksploderede cigaræsken. Det var kulminationen på en dommerpræstation der mildest talt manglede ligaformat, og det skabte kampen igennem voldsom frustration blandt alle i hallen. Frustrationerne over dagens dommerpræstation var tæt på efterfølgende at give opløsningstendenser, men en indskiftning af Bertram Obling i målet fik heldigvis sat proppen i hullet for hjemmeholdet. Pausestillingen var acceptable 9-13, og vi var i princippet ikke længere væk end vi stadig kunne nå tilbage i kampen.

Christian Albertsen29Den tese blev dog punkteret fuldstændigt de første 5 minutter efter pausen. Det der skete på de 20 x 40 meter i cigaræsken i starten af 2. halvleg, kan vel kun betegnes som ren kaos. Udvisningerne fløj om ørene og kulminerede med et direkte rødt kort til Christian Albertsen, for en tackling af en TTH spiller i kontraløb. Hjemmeholdet måtte i 2 perioder spille 4 mod 6 og det udnyttede gæsterne rutineret til at lukke kampen stille og roligt. Vestjyderne scorede nærmest på hvert eneste angreb resten af kampen og vi lukkede skræmmende 25 mål ind de sidste 30 minutter af kampen. Kampens helt store spiller Michael Damgaard fortsatte bare med at score efter behag, og der stod 12 rene mål på hans scorekort da kampen var slut. Godt for Dansk herrehåndbold at vi får lov til at holde ham i den danske liga et år mere.

Det endte med en kamp hvor vi bare må erkende at vi ikke var i nærheden af noget som helst der lugter af point. TTH var dygtige til at tage tempoet ud af kampen da Skanderborg styrtblødede i starten af 2. halvleg, og endte med at køre en sikker sejr hjem.

Skanderborg spiller allerede i morgen igen, hvor Ikast står på programmet i pokalturneringen, og herefter er der pause til næste søndag, hvor Aalborg kommer på besøg.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Michael Pedersen 5, Johan Hansen 5, Lars Mousing 4, Rasmus Kaagaard 2, Kasper Foder Nielsen 2, Tim Sørensen 2, Jesper Fredin 2, Kasper Kisum 2, Jonas Langerhuus 1, Christian Albertsen 1, Henrik Juul Nielsen 1.

Målscorer TTH:

Michael Damgaard 12, Magnus Bramming 7, Patrick Wiesmach 6, Jonas Larholm 6, Simon Birkefeldt 3, Peter Balling 1, Nicolaj Nørager 1, Allan Damgaard 1, Søren Hansen 1.

Website Security Test