Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Horsens – 1. div. damer

Webredaktør, udgivet d. 22. februar, 2015

Horsens HK – Skanderborg Håndbold 27-22 (13-11)

Et ydmygende nederlag imod en ikke ueffen modstander i en fin kulisse. Horsens ville det simpelthen meget mere end vi denne søndag eftermiddag.Kim Lerche 1. div. damer 14/15

Vi vidste på forhånd, at vi skulle løbe med dem og gøre dem trætte. Det lykkedes kun delvist i 1.halvleg, så Horsens holdte hele distancen, og hev en fortjent sejr i hus. Med så mange tekniske fejl, manglende attitude og frustrationer over eget spil, så blev det opad bakke for de unge grønne piger. Horsens kom bedst fra start, vi hentede dem hurtigt, hvorefter de igen skabte afstand. Og igen igen lykkedes det igen for vores modstanderhold at score 5 sek. før pausefløjtet.

Og igen igen kom vi ikke i gang efter pausen. Og så kan vi bare konstatere her efter kampen, at vores manglende parathed kostede os dyrt. Vores individuelle spil mislykkedes, og kollektivet faldt sammen. Det kan og skal vi simpelthen gøre bedre.

Nu kigger vi fremad til torsdagens kamp i Tarm, hvor vi er afhængige af 2 points. Heldigvis kommer kampen hurtigt efter blamagen i Horsens, så vi kan få vasket pletten af. Der skal en helt anden holdånd frem torsdag, der skal investeres i alle dueller, og så skal løbeskoene findes frem.

Kim Lerche

Website Security Test