Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Tarm vs. Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 25. februar, 2015

Tarm Foersum – Skanderborg Håndbold, tors. 26/2 kl. 19.00 i Tarm Idrætscenter

Så venter en af årets vigtigste kampe.

Det gælder for os om at få rystet Horsens-kampen af os, vise parathed, tage højde i forsvaret, og få løbet en masse med Tarms lidt tunge spillere.

Tarm er et fint hold, som med enkle midler og godt skydende spillere periodevis har været med i alle kampe i år.

I Bettina Kjær har holdet en rutineret og snu playmaker, i Janne Dahlmann og Mie Kolding har holdet skudstyrken, og derudover kan nævnes den norske streg Hege Danielsen og venstrehånden Lykke Hansen (tidl. Esbjerg), som vores årgang 95-piger tit og ofte har krydset klinger med. Og så er der jo det lille islæt, at Josefine Gadgaard valgte at tage tilbage til Tarm, efter et, i hendes øjne, mislykket fransk visit i den grønne trøje.

Pointmæssigt kan vi ikke tåle et nederlag, hvis vi vil undgå nedrykningskampe. Steinunn Hansdottir, 1. div. damer 14/15

Lige nu er vi i direkte kamp med TMS Ringsted om at undgå 5. sidstepladsen. Og hvis vi skal klare frisag kræver det sejr i Tarm plus en tremålssejr hjemme imod TMS næste søndag.

Vi kan bare ikke tillade os at kigge på to kampe af gangen. Vi er nødt til at forholde os til den pressede tabel, som desværre ikke lyver. Og derfor skal vi tage en kamp af gangen.

Hvis vi skal have en chance i Tarm, som er en frygtet udebane, så kræver det en parathed og villighed til at ofre og investere alt fra første dommerfløjt.

Kom til Tarm torsdag kl 19.00 og støt de grønne piger.

Det er nu, at vi har brug for jeres opbakning.

Kim Lerche

Website Security Test