Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Skanderborg-SønderjyskE damer

Webredaktør, udgivet d. 13. februar, 2015

Skanderborg Håndbold – SønderjyskE, søndag d. 15-02-2015 kl. 16.00 i MB-hallen

Ja, så får MB hallen besøg af rækkens nummer 1, SønderjyskE. Og sønderjyderne kommer til Skanderborg med en hel stjerneparade af spillere. 1 div. damer topscorer 14/15, Camilla Nissen, SEFørst og fremmest tidl. ligaspiller, og rækkens suveræne topscorer, Camilla Nissen, som med skud og gennembrud er en komplet spiller.

Derudover kan nævnes i flæng stregspiller Maren Hjort, venstre fløj Stine Knudsen, højre back Astrid Schultz, playmaker Celina Hansen og bagspiller Maja Holm. Alle tidligere ligaspillere!

Efter sidste weekends optur og sejr over rækkens nummer to, så har vi fået mod på mere, og SønderjyskE skal bydes op til dans.

Det gælder for os om at få afværget Sønderjyskes contrafase, at komme til at stå godt i forsvaret, og komme til at løbe den modsatte vej i stedet for.Hanne Due 14/15

Det er i mine øjne meget naturligt, at SønderjyskE er rækkens nummer 1. Stor fysik, erfaring og et 6-0 forsvar, som et sikkert fæstningsværk, og så krydret med en af rækkens stærkeste contrafaser. Der er ingen tvivl om, at vi kommer på overarbejde. Men lad os nu se, vi har før overrasket, og vi går efter chancen.

Kom og støt os.

God kamp til SønderjyskE, dommere og tilskuere.

Kim Lerche

Entré: 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test