Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Horsens HK vs. 1. div. damer

Webredaktør, udgivet d. 21. februar, 2015

Horsens HK – Skanderborg Håndbold søn. 22. feb. i Forum Horsens 2, kl. 15.00

Så venter lokalopgøret i Forum Horsens imod et af rækkens mest  undervurderede hold.

Et hold, som pointmæssigt ligger næstsidst, men som på andre parametre er blandt de førende. Rutinemæssigt er Horsens med de tidligere ligaspillere CK, Lizette Pedersen, Camilla Madsen og Michelle Gandrup blandt de førende, de har periodevis spillet lige op med alle hold i rækken, og har i stortalentet Sofie Fynbo en af dette års positive overraskelser i rækken. Med næsten 5 mål i snit pr. kamp viser det både klasse og stabilitet.

Derudover har holdet flere strenge at spille på i bl.a. Laura Ryholl og keeper Camilla Meineche, så det er en klassemodstander, som tager imod de unge grønne skanderborgensere søndag eftermiddag.  Det gælder om for os at skabe tempo i kampen, dække godt op og løbe en masse med Horsenspigerne. Hvis vi ikke får sat os på kampen med disse fortegn, så vil Horsensholdet med sin rutine stille og roligt dræbe tempoet, og vi ved jo af erfaring, at vi ikke er gode i den disciplin som hedder: langsomt tempo.

Kampen er et vaskeægte lokalopgør. Kampen kan nærmest redde Horsens´ sæson, vi har fokus på pointene, som betyder mere end selve lokalopgørets dimension. Melanie Fuglsbjerg 1 div damer 14/15Vi er pressede på point, da DHG åbenbart bliver ved med at skaffe point, hvilket gør, at vi pt. ligger 5.sidst, og måske skal i nedrykningskampe – og en forlængelse af sæsonen på ca. 1,5 måned. Det kan en sejr i Forum Horsens rette op på, så vi går benhårdt efter sejren.

Kom og bak de grønne op søndag eftermiddag.

Horsens har mange tilskuere på plads, så kom og hjælp os imod “den gule fare”.

Kim Lerche

 

Website Security Test